Godnatt

Nej nu ska jag titta på Scrubs, sen sova. Är trött av all sol idag.

GODNATT SÖTS
.

Rebecka

Armband

Här är två skitsnygga nyinkomna armband från Topshop. Väcker ha-begär hos mig alla fall! Kostar ca 400 kr /st och det kanske är lite dyrt för ett armband. Jag ska ner på stan imorgon, ska kika om dom finns. Känna lite på dom och så, kanske är värt 400 kr. Men då är frågan; vilket är snyggast? Svår fråga tycker jag.

image267

Rebecka

Morgondagens planer

Imorgon har jag ingen lektion! Den sista svenskan blev inställd, så nu är den kursen också avslutad. Yeah. Känns verkligen att det är skolavslutningstider. Vädret är underbart, alla är på gott humör och man bara glider runt i skolan och tar dagen som den kommer. Det är det jag älskar mest med sommaren - spontaniteten. Underbart! Hur som helst, imorgon tänker jag alltså kila ner på stan ett tag tillsammasn med Mimmi, sedan åker vi nog ut till Patrik och grillar samt förfestar lite innan vi med all säkerthet drar vidare till nån kanoners hemmafest. Har ni nån på g är det ju bara att höra av er! D'accord?

Rebecka

Speed

Någon mer än jag som kollade på filmen Speed nu ikväll som gick 21.00 på TV6? Den är sjukt bra, tycker jag! Och Keanu Reeves är lite ögongodis sådär (alla fall i denna film!). Aja, har ni inte sett den så ska ni se den! Jag har sett den tre gånger nu, men den är lika bra. Slutet är fint. Det är finast. SE DEN!

image266

Rebecka


Onsdagkväll

Dålig bloggning idag igen, jag ska försöka ta mig i kragen med den saken! Idag gick jag iaf i skolan från 9-13, sen åkte jag och Lukas hem till hnm och solade och åt jordgubbar. Det är så varmt .. och underbart. Älska sommaren.

Rebecka


Zoovillage

Har ni inte varit inne på Zoovillage? In där med en gång! En webshop med märkeskläder, loveable. Har prenemurerat (stavning?) på deras medlemsbrev i en evighet, och dom har verkligen apasnygga kläder .. för det mesta! Så in och kika med er på en gång. Här är några av mina favs:
image262image263
image264image265


Mycket vitt ser jag nu. Det är fint och fräscht nu till sommaren!
Tischan med Zlatan är från herravdelningen, men gå in där också när ni ändå är på g - dom har en hel del snygga och slappa grejer som är supersköna att bära en varm sommardag..

Rebecka

Rosie!

Idag gick jag i skolan 10-12, hmm lång dag! Sedan slog jag en pling till Rosie min vän och träffade henne nere på stan. Så himla kul att träffa dig igen, honey. Du är så jäkla underbar! Vi tog oss till Subway och köpte varsin sub, sedan slog vi oss ner i en park och åt, solade och snackade oändligt massa skit. Det var livet på en pinne. Efter typ 3-4 timmar begav vi oss in mot stan igen och köpte jordgubbar och cider för att åka hem till Jakob och hänga på hans altan. Det var supermys. Åkte hem igen vid halv nio, hann precis till Grey's. Har tittat på det, Morgonsoffan och nu SATC. Det var en kanondag med andra ord och jag har blivit brun som grädde på moset. TACK FÖR ATT DU FINNS, ROSIE. Jag kommer sakna dig när du drar tillbaka till fkn England. Vi ses snart älskling.

Rebecka

Scrubs sen är det godnatt

Jag är dödstrött så jag ska slå av datorn, gå och lägga mig i sängen och sedan titta på Scrubs i en timme. Har redan borstat gaddarna och rengjort fejjan så det är bara att krypa till kojs. Skönt!! Godnatt alla fina själar där ute, ni är guldvärda!

image261

Rebecka


Kate Ryan - Ella Elle L'a



Någon mer än jag som fått denna sköna låt på hjärnan? Anar sommarplåga lång väg när jag hör denna. Tänk er på alla underbar hemmafester i sommar. Dunk it! Grym låt, jag älskar den.

Rebecka

Tv-kväll

Japp, tisdagskväll betyder tv-kväll. Har hängt i soffan hela kvällen. Först ut var världens bästa Gossip Girl som bara blir bättre och bättre. Och Serena, jag är så avundsjuk på den bruden alltså. Hmpf. Efter GG var det Hemmafruarnas tur att ta plats i min dumburk. Så fint att Bree och Catherine kom överrens, men lite otäckt det där med att Orson kört på Mike? Blir spännande nästa vecka!

Kollade du?

Rebecka


Önskeoutfit

image260

Det här är en härlig och slapp outfit för en sommardag i stan. Jag är totalkär i chinos och gladiatorskor atm, men vem är inte det liksom? Byxor och linne från H&M, skor från DinSko och armband med texten "love makes the world go round" från Cocoo.se.

Rebecka

Imorgon ska vi återförenas

Me and Mrs Jones ska träffas imorgon! Mrs Jones är i detta fallet min älskvärda vän Rosie Drumb som är i Sverige på ett veckobesök. Hon bor ju i England året ut så det ska bli dunder att träffa henne igen. Saknat girlen som en kokosnöt! It's gonna be great.

Rebecka


27:e maj

Vad är det för viktig dag idag? Ingen särskild, bara att det är 218 dagar kvar till nyårsafton, Blenda och Beda har namnsdag och den nakna kocken Jamie Oliver fyller hela 33 år. Inget särskilt med andra ord, bara en helt vanlig dag.

Så varför i allsindar babblar jag så mycket om denna dag? Svar: Jag har inte så mycket annat att skriva om.. Suck. Give me some inspiration!

Rebecka


Kass

Varit lite kass på att uppdatera här sen i söndags. Har varken haft tid, ork eller inspiration. Men nu hoppas jag på en liten förbättring!

Rebecka

Välkommen hem, Rosie

Fick en kommentar av min älskade vän Rosie häromdagen. Hon är hemma från England denna vecka och vill träffas. Det kan du ge dig fan på, honey. Hon är i fkn London på ett utbytesår. Visst blir man lack? Hon stosar runt där på glassiga gator all day long. Hm, avundsjuka kanske? Svar ja. Men du, Rosie - jag ringer dig.

Har ni åkt/ska ni åka på utbytesår? Var isf?

Rebecka

RSS 2.0