Mattepluggseftermiddag

GAH! Har hela eftermiddag/kvällen sen jag kom hem praktiskt taget pluggat non-stop. Wtf? Och matte lixx, typ det enda ämne som det egentligen inte går att plugga till. What's wrong with me? aja, nu kan jag iaf boken utantill så ska väl inte klaga. Heeh. Men eftersom pluggningen var så pass osocial så känner jag mig lite depp nu. Brukar känna mig nöjd och lycklig efter en pluggningssession men nu är jag lite sådepp. Woahy? jo antagligen för att L gick hem tidigare idag från skolan (mådde dåligt) och jag har lix inte träffat honom sen dess. Inte så mkt egentligen men vi har inte setts nån eftermiddag/kväll sen i måndags denna vecka. Kan tänkas att det borde räcka i skolan men det är absolut inte samma sak. Man kan inte umgås på samma sätt. Lite småledsen känner jag mig då jag vill umgås med min fina pojkvän all the time!

Hoppas att han är frille imorgon, annars tar jag mig i brasan. Frstn så undrar jag vad som händer imorgonkväll. Nån som har ett partaj på G? Nejmen jag tror att ja bara vill vara hemma med min sötis, för vi måste ta igen lite.

Rebecka

Roomservice

Damn, vilket fint kök hon fick i Roomservice ikväll! Och jag som sa att hon inredaren Frida gjorde konstiga saker detta var ju rktigt schnyggt må jag säga. Skulle inte banga på det alltså! Och jag måste erkänna (trots att jag har världens bästa pojkvän) att Mattias och Johnnie är så sjukt sexiga när dom jobbar. Mjao alltså.

Nej nu börjar GREY'S. Herrå!

Rebecka

Hej vänner

Sitter vid datorn nu, som ni kanske förstår. Har precis kommit hem från ett tufft intensivpass på Friskis&Svettis. Sjukt jobbigt, men jävligt kul.. Jag gillar ju när jag får ta i, så för mig passar det perfa.


Väntar på att Roomservice ska börja! Like it. men jag gillar inte riktigt hon som är inredare idag. Hon är lite jobbig och kan spejsa till'et ganska rejält, ibland på ett negativt sätt. Nejmen nu börjar det ser jag!

SENARE ÄR DET GREY'S. J'adore <3

Rebecka


Systrar i jeans

Åh, jag älskar filmen! Just nu är det paus så jag skiver lite här. tycker filmen är skitbra. Bridget (Serena, Blake) och han Eric är så söta ihop. Men antagligen passar hon ihop med alla eftersom hon är söt tsms med Dan i GG. Ja, inte fan skulle jag tacka nej till att se ut som henne. Hon är så söt alltså, avundsjuk yeap.

Nej men nu börjar det igen, ha det fint allihopa!

Rebecka

GG och mina andra faws

Yes, har precis kollat klart på Gossip Girl nu. Love that program! Shises, tycker verkligen att det är sjukt bra! Serena och Dan är så söta ihop, hi hi. Ett av mina favoritprogram, lätt! Andra faws är Grey's, OC, OTH, Traveler, Roomservice och kanske några andra. Ha ha, tv-freak!

Nej, nu ska jag ta och titta på Systrar i Jeans! Nån som sett den förrut? Inte jag alla fall. Men böckerna har jag läst så.. Såg först nu att det är Serena (Blake Lively) som är med! Vilket fkn sammanträffande or what? Dessutom Betty från Ugly Betty (American Ferrera). Kan bli en rätt intressant histria detta!

Förresten: läste nyss en tjejs blogg som ska se Björn Gustafsson live. Man dör ju nästan! Fyfasiken vad avis jag blir. Oh my, vad jag vill vara henne och alla andra som ska/har sett honom for real. Mjuooo, BJÖRN. <3

Rebecka

Godnatt

Ruskigt tidigt för att vara mig, men jag är oerhört trött efter veckan. Imorgon väntar skolan. Suck.

GODNATT ALLA FALL.

Rebecka

Björn Gustafsson

När vi kommit hem från Åre så slappade jag i soffan framför Melodifestivalen. Kanske världens sämsta deltävling, väldigt låg nivå. Men den som räddade hela progget var min smygcrush Björnis. Gud den killen är gudomlig. Han är för bra för att vara sann. TITTA LYSSNA NJUT



Rebecka

Veckoplanering v 9

Jadå, inte har jag då glömt denna grej. MIN VECKA NIO:

Måndag: skola, hem till L
Tisdag: skola, fika med ett par sötnosar som vi träffade i Åre
Onsdag: skola, friskispass troligtvis
Torsdag: skola, plugga
Fredag: skola (matteprov), party eller chill?
Lördag: till L's mormor och morfar
Söndag: spa-kväll med Mimmi

Veckan är verkligen inte färdigplanerad än! Återkommer med ändringar.

Rebecka

Söndagkväll

Ja. Hemma från Åre, jag är rätt tom. Har varit den bästa veckan i mitt liv och nu är jag helt utpumpad. L ringde nyss och bad mig komma över. Sorry darl, men jag orkar verkligen inte - jag är död. Inte bara fysiskt utan också psykiskt. Jag vill bara tillbaks dit. Här hemma känns allt så realistiskt igen. Strikt och fyllt med regler. I Åre var det så jävla party, det fanns inga gränser, inga vuxna som läxar upp en, inga prov att plugga till - allt var bara så jävla nice. Det var livet, typ. Så nu är jag helt enkelt .. tom.

Kom hem igår så idag har jag packat upp allt som en galning. Har sovit ett tag, det blev inte mycket sömn där uppe. Sen har jag kollat på inspelade program (Gossip Girl, Roomservice, Grey's) och lagt ansiktsmask. Jag har mest vilat men är fortfarande halvdöd. Tidig kväll med andra ord.

Ja, söndagkväll - skola imorgon. Inte särskilt taggad, jag vill bara umgås med vänner och åka bräda. JAG ÄLSKAR DET!

Rebecka

Hemma igen

Åh nu är vi hemma igen efter en sjukt kul vecka i Das Åre. Fyfasikens vad kul vi haft, det har varit helt overkligt härligt. Haha. Bästa veckan i mitt liv, lätt. Men satan vad ont jag har i mina vader nu, och i rumpan. haha, det blir till att vila hela nästa vecka.

Jag saknar skiten, det var så underbart. Åka slalom, åka snowboard, afterski, partyn, karatefylla, snöbollskrig, nakenbad i snön, öldrickartävling, ramla i liften, knäppa kort, köra på folk, få sneskär och ja .. hur mycket annat guldvärt. Fan vad jag älskar stället, I love it!

Rebecka

Fint väder



Riktigt såhär ser det väl inte ut i Åre, men närapå. Solen har skinit (heter det så?) hela dagen och snön är som en vacker dröm, vit och alldeles glittrig. Det är verkligen himmelskt vackert. Vintern ska se ut så här - inte som värsta slasket! Fattar ni det, era jävlans vädergudar?! He.
Bild från google "vintersol".

Rebecka

Partytime

Ja, ännu en sjukt kul dag i backen är över - men hela dagen är långt ifrån förbi för snart  väntas party hos en grannstuga! Har åkt slalom idag igen, tog en mysig korvgrillning vid lunchtid och en fikapaus men annars har det varit slalom non-stop hela dagen. Sjukt skoj! Gick in vid fem och duschade, fixade oss och gick ut och åt. Nu är vi tillbaks, idag blev det en grekisk måltid för mig, mums.

Ja som sagt partydags snart. Ska väl dressa på mig nått finare än det jag har på mig och fixa till mig lite innan vi drar till grannstugan där fyra killar och två tjejer bor. Hur trevligt som helst ska det bli! Party party all night long.

Imorgon blir det snowboard! Jihow, det ska bli så himla härligt, älskar min bräda!!

Ha en trevlig kväll!!

Rebecka

Slalom vs snowboard

Ja, en fråga bara:

Vad åker ni helst? Slalom eller snowboard?

Själv gillar jag bådeoch, så jag äger både ett par skidor och en bräda. Jag värderar dock brädan lite mer då den var sjukt dyr och jävligt pimpad! Ha. Sen så tycker jag att bräd-brudar är så himla coola. Tjejer på snowboarden - ja, där har ni mitt ideal liksom. Det ger en sån respekt, riktigt coolt. Skid-chicks är också coola, så känn er inte goofy nu, ni som bara åker slalom. Ni är minst lika coola. Alla tjejer ute i backarna ger mig respekt! Girlpower.


HEAD MOJO TEAM JR S
                                                            ELLER
BURTON CUSTOM X-07
(inte mina skidor och inte min bräda. Bilder från STADIUM)

Rebecka

Inne i stugan igen

Har varit ute hela långa dagen i backarna och glidit fram på mina skidor. Askalas. hur fint som helst är det här uppe - solsken och lagom kallt. Dock blåser det ganska kraftigt då och då, men det gör detsamma. Jag älskar detta! det är så himla härligt!!
Nu har vi kommit in i stugorna efter en supergod middag i restaurangen, enkel svensk mat blidde det för mig - köttbullar med potatis, gotti. Nu ska vi vila lite, tagga tusan och sedan dra till Stora Lokalen (fick total black-out; vad fan heter stugan???!) men jaja, typ samlingsrummet som finns i anläggningen. Whatta fk heter den?? Hjälp mig någon. Gud vad jobbigt. Hursom helst ,afterski-partey där. Ok, I know - jag är "bara" 17 så det blir ingen alkohol för mig in public. Det är en nackdel , men hey : jag fyller år om en knapp månad. Yippi! Afterski's brukar vara kalas utan alkohol faktiskt. Stämningen är sjukt bra och alla människor är så roliga. Ja du, I love it.

Imorgon slalom again, det var sjukt kul. Kommer med update imorgon, kanske senare ikväll om det hinns med. Nu ska vi fixa oss och chilla lite innan klockan blir runt nio då vi ska dra ner mot LOKALEN, som jag totalt tappat namnet på. Skitsamma, hejsvejs..

Rebecka

På bussen på väg till Åre!

Sitter på bussen nu, är laddad till max! Restiden är uppskattad till ca 9 timmar more or less. Det är faktiskt helt ok, dagen är ju absolut inte slut när man komemr fram. Bussen avgick klockan 07.00 imorse, nu har vi alltså åkt ca 6 ½ timmar. Knappt 3 h kvar med andra ord. Fan vad härligt! Ser just nu utanför fönstret skog och snö , mycket snö. sånt gillas mycket. Sitter bredvid L med bärbara i knäet. Har hittils på resan sovit, kollat på film (finns DVD i bussen), lyssnat på musik och bara chillat. Börjar dock bli lite uttråkad. Har ätit "lunch" för nån timme sen, ska väl äta lite av färdkosten nu. Vi fick panik igår hemma hos Jakob. Vi var tvungna att ha nått i bussen såklart! Stack till Ica och inhandlade en jävla massa grejer. Allt från godis till frukt. Gott gott. Så det blir till att goffa nu rå. kommer ihåg förra årets chafför - han lackade när man åt grejer. Men liksom? Hur hade han trott att man skulle klara sig 9 h utan nånting. haha. vi smygåt bakom stolsryggarna så han var tvungen att stanna och gå runt och kolla så ingen åt. Haha sjuka gubbe. Nu får man alla fall äta, tack gud för det!
Jag trodde vi skulle komma fram på klvällen, men det ser ju bra ut, kommer typ fram vid 16. Härligt härligt! Då hinner man gå ut och spana pisterna, göra iordning i stugan och käka och så. Chilla eller parta, den som lever får se!

JAG ÄR LADDAD SOM FAN FÖR EN MYSIG VECKA I BACKEN. Är du?

Rebecka

RSS 2.0