Midnight train

Sitter på tåget nu - mobilbloggar med andra ord! Min lilla spontanresa till kusinerna i Uppsala har varit hur jäkla bra som helst. Ångrar inte en enda sekund att jag tog mig tid att bege mig hit. Har haft så himlans kul. Idag började vi med shopping i stan och jag inhandlade skor, chinos och en blus - allt på rea! Sen gick vi till Hemköp och köpte med oss sallader, jordgubbar, vindruvor och öl och gick mot Stadsparken för en lunchpicknick med Matildas kompisar. Riktigt schysta var dom: Johanna, Lisen, Frida och Karolin. Mysbrudar! När vi satt där som bäst kom ett elakt åskmoln in över U-sala så vi drog oss genast hemåt. Tråkigt, vi skulle ju på grillferre hos nån kille på kvällen. Istället skickade vi iväg Anny och Johan på restaurang och sedan bio och lilla Adam drog iväg självmant till några polare när han hörde att vi skulle ordna partaj! Vad är bättre än hemmafester på sommaren? Jo, hemmafester på sommaren mitt på dagen! Haha, vi bjöd in alla Matils kompisar och mer därtill och hade världens fest mitt på ljusa dagen. Från klockan fyra och till typ halv tio då Johan och Anny kom hem. Men vi är ju trots allt 18 så vi dricker alkohol lagligt. Tur det, annars hade det inte blivit kul med tanke på all alkohol som fanns i huset, oops! När vi städat ordning och badat lite i poolen fick jag skjuts in till tågstationen och satte mig på 23-tåget hemåt igen. Kom någon liten tår när jag rullade ut från plattformen - kommer sakna min älskade kusinvitamin. Vem vet hur länge det dröjer till nästa gång? Jag älskar dig, Matilda!!! Det ska du veta!

Uppdaterar när jag är hemma, beräknas komma hem vid ett-tiden. See you then!

Godnatt

Sådär, nu har vi ätit mackor, druckit te, läst H&M-katalogen typ tre ggr, tittat på både IASIP och D&G så nu är vi redo för sääängen. Matil har redan somnat iofs, hehe. Jag är supertrött. ska bara gå och smörja in fejset med nattkräm och sedan smörja in läpparna med vaselin och SEN sova!

Morgondagens planer: förmiddagen går åt till shopping i stan, sen picknick i Stadsparken med nåra av matils polare. Sedan ska vi till nån grillfest hos nån random pojke på eftermiddagen/kvällen innan jag tar 23-tåget hemmåt igen. Gah, även fast det är typ ett dygn kvar tills jag är hemma så vill jag inte. Vill vara kvar här i Uppsala med min kära kusilin. så kul! Nejmen då måste man hem o packa till bullen och jag suger big times på packning. Gooosh. Fast bullen ska bli kul :) och jag saknar min lilla Mimmi just nu faktiskt. Om du läser detta bästavän; jag ringer imrogon nån gång på dagen!

Nån mer jag saknar är Max <3

GODNATT MED ER, VÄNNER!


Mackdags

Hihi, nu är kusinvitaminis klar med nattmackorna - hon satsade som fan! hon har även gjort lite te så vi ska sätta oss på min stora madrass och mysa med det och H&M-katalogen som kom idag. Yey, har säkerligen fått den hem också. LÖVITT.

Återkommer kanske senare, om vi inte blir alltför trötta av mackorna hihi.

Ikväll 02.10

Okej, jag vill ge er ett tips om ett tokbra program som går på tv! Det heter It's always sunny in Philadelphia och är inte särskilt känt. Det är helt sjukt, så jäkla spårat i vissa avsnitt. Det handlar om fyra personer (3 killar - Dennis, Mac och Charlie och 1 tjej - Dee) som driver en bar tillsammans. Dom råkar alltid ut för något och måste lösa det på nått sätt. Är väldigt olika från avsnitt till avsnitt - kan vara nått religiöst, nått släktrelaterat, nått politiskt osv. Man garvar väldigt mycket för dom är så sköna i sina roller. Precis så ska det vara enligt mig - roliga serier med humor, inga publikskratt i bakgrunden och så sjukt urblåst skön stil på karaktärerna (som Scrubs t ex). Går på kvällarna runt 02 (tyvärr lite sent I know). Ikväll går det 02.10 på 3an! Do not miss it. Verkligen värt ett titt, trots knasig tid.



Dennis, Dee, Mac och Charlie.


Fin H&M-outfit


Denna bild finns på H&Ms hemsida under kategorin "cardigans". Jag älskar bilden! Kläderna är fina - puderrosa med gråbrunt är bara så höstigt snyggt och dessutom är modellen väldigt söt på ett unikt och speciellt sätt. Älskar henne ögonbryn - naturliga och mörka; så som det ska vara i höst. Jag blir toksugen på att shoppa koftan till min höstgarderob, och köra med puderrosa långärmad tee under! Hett!

Mischa Barton

Till och med tjejen som blev ett namn i världen som Marissa i OC, Mischa Barton, har bikinin på sniskan och är lite småblek trots att det snart är augusti. Hon är sjukt snygg, den bruden - kolla kroppen liksom! - men att även hon kan vara mänsklig ger en liten boost till självförtroendet. jag vet att det är rätt elakt att glädja sig åt andras fel och brister, men när kändisar inte alltid är perfekta visar det är att ingen är perfekt så varför sträva efter nått osm inte går att uppnå? Om alla kändisar bara var sig själv, naturligt vackra, så skulle alla vara det. Tack Mischy för denna bild, du är snygg ändå! hihi.

Visar för mycket?


I huset igen efter en kul kväll

Vilken aparolig kväll vi haft. Cyklade in till stan och träffade Sebastian, Jakob, David och Ludde som vi chillade med på bryggan (som är en lång brygga som löper längs med hela ån i centrala Uppsala). sååå mysigt i solnedgången med öl, vattenpipa och lite chirre. Svårt att hitta mysigare kväll alltså, slår NÄSTAN till och med dom fina kvällarna på gotland - men bara nästan! Sen när solen gått ner och kvällen blev lite kyligare cyklade vi hem till Sebbe och satt på hans balkong med vattenpipa och lite bärs. Och skämtade hela tiden, garvet ekade på hela hans innegård hahah. Dom där pöjksen var så jäkla roliga! Gotta laugh alltså, verkligen. Tack för en supertrevlig kväll, guys <3

Nu ska jag och matilda snart lägga oss men först ska vi käka lite nattmackor, alltid mys. Dock äter jag egentligen aldrig så nära inpå läggdags men på sommarlovet hos sin bästa kusselin är allt tillåtet, hehe. Matil går o fixar mackor - jag bloggar lite för er lovely readers!


Tyvärr inte

Fick alldeles nyss en kommentar från Erica som undrade om vi kunde träffas nu när jag är i Uppsala eftersom hon bor här. Jag kan meddela henne och alla andra Uppsalabor att jag inte kommer ha någon tid att träffas på tu man hand (hete det så?) med er eftersom jag bara är här två dagar o vill spendera alla min tid med kusinvitamin som jag inte träfffar så ofta. hoppas ni förstår. Om ni vill kan vi ju ses en snabbis o bara säga hej, men då får ni se till att hålla er där jag är och känna igen mig. Meddelar senare vart vi befinner oss imorgon :) nu drar vi ut.

Fullspäckad dag i Uppsala

Kom fram vid lunchtid hit till Uppsala, blev uppmött av Matilda och hennes mor (min moster Anny) på stationen. Vi lämnade min packning i bilen sen drog vi ner till centrum och lunchade och tittade lite i affärer (köpte en klänning). Sen var det ju så jällla varmt så jag och Mattan drog till fyrishov som är ett bassängbad med både inomhusdel och utomhusdel. fett stort och kul där. Såg så mycket snygga uppsalagrabbar och matil kände typ alla, hehe, så vi hängde en del med dom. Asroliga! När vi var trötta på bad kom Anny och hämtade oss och jag installerade mig i Matildas rum, så fint! Muuums, vill göra om mitt till sammalika. sen drog vi ut och promenerade medan Anny och Johan (matils pappi) lagade mat - grillat! kom hem, åt mat och sedan badade vi lite i poolen dom har här. Lyx på hemmaplan! Snart ska vi ut och göra stan unsafe. dock bor dom en bit utanför med med en gammal mormorshoj kommer man långt. Vi ska ta varsin ur den enorma cykelsamlingen och hojpa ner till stan. Matil har smsat med en skara boys som vi ska träffa. Ska bli en mysig kväll då det är perfekt väder - inte ett moln och solnedgång atm. Mysigt!

Hur har ni det? PUSSSS.

Uppsala imorgon!

Okej damer och herrar, jag och Matilda kusinvitamin har knepat och knåpat hur vi ska hinna ses denna sommar. Jag drar till Bullen på lördag och kmr hem den 9e men den 10e åker hon till Spain och sen vips börjar skolish igen. Därför tar jag mitt pick och pack och sätter mig på ett tidigt tåg imorgon och drar till Uppsala! yey, då får jag äntligen träffa min sötis till kusselin (&dessutom hennes söta lillebror Adam på 11 år). Tar ju bara typ 2 timmar att åka dit så vi tilbringar hela dagen och torsdagen tillsammans. Åker hem torsdag kväll för att hinn packa inför Bulgarien. Men, lady Matil, vi ses imorgon :) Ska bli döakul! Pysspåre.

Dagens bild


Scarlett Johansson
Är hon inte världens vackraste kvinna?

Dagens små händelser

Dagen har varit sooolig och skön. Jag, Mimmi, Jakob och Patrik - fantastic four - drog iväg till en badplats och hade det sköni i solen. Jag är verkligen en liten pepparkaka atm, and I like it! hihi. Sen när vi var uttröttade av solen och vattnet så drog vi hem till Jakob och beställde hem lite fettomat, älskish. Blev en hederlig Vesuviopizza för mig, mums va! Men ibland får man faktiskt unna sig, okej? Ska ut och löpa några km imorgon hade jag tänkt. Var faktiskt ett tag sen, senast på Gotland med Mimmi! Goshans, long time ago. Kom alltså hem precis vid nio när M i M började. Har ägnat senaste dryga timmen åt det underbara programmet! Nu ska jag läsa bloggar och smsa Max. Och blogga mera :)


Bild på mig som smygfotografen Jakob lyckades fota.

Morden i Midsomer

Såg nyss klart på min favodeckarserie Morden i Midsomer, lika bra som alltid. Dock missade jag fem min i början så jag kom lite på efterkälken. Då är det kanon att ha en mami som kan berätta vilka alla är, hehe. &jag säger det igen: måste bara älska lilla söta Ben Jones, han är så söt - han heter väl Jason Hughes i verkligheten? Blir min nya crush, hahah. Han är tokigt söt när han ler och skrattar. Myys. Försökte hitta bild när han är sådär sprallig goodlooking som i tv-rutan, men hittade ingen jättebra. Så denna får duga!


Godnatt ladies

(och de få gentlemen som läser min blogg). Nu kryper jag ner och kikar på It's alwyas sunny in Philadelphia och sedan sover jag. PUSS PÅ ER <3

Jag vill till min kusinvitamin

Jag tänker inom en snar framtid (före eller efter Bulgarien-resan) bege mitt feta ass till min älskade kusinvitamin Matilda som bor i Uppsala! Matilda är lika gammal som jag (tvillingkussar som vi alltid kallat oss) och trivs så jävla bra tillsammans. Hon är verkligen en av mina bästa vänner! Jag saknar dig tokmassa, sötis!


RSS 2.0