Fredagskvällen

Äntligen helg! Känns kanonskönt. Jag har idag varit i skolan på två lektioner som gick snabbt och smärtfritt. Sedan var det en liten adventskonsert med lussebullar. Smäsk jao. Sedan knallade jag ner på stan och inhandlade vi doftljus och choklad. Nu sitter jag här, har tänt alla ljus i mitt rum och käkar choklad. Dettar är fanimig livet!! Helt underbart mysigt. Jag älskar julen så mycket.

Ikväll blir det Idol med Jakob, ska bli trevligt. Båda vi håller på Marie så vi håller nog sams ikväll. Men vi brukar aldrig bråka, visst Jakob gullet? Heeh. Imorgon ska jag och Mimmi ner på stan för julshopping. Himla mysigt! Sedan på kvällen är det skräckfilmkväll hemma hos Patrik. The hills have eyes är klar, kanske någon mer. Någon som har ett tips på en sjukligt läskig men bra film? Annars brukar ju skräckisar vara rätt kassa ibland, läskiga men dåliga. Jag vill ha en story också. Älskar Saw-serien. Den är så jävla smart, fast himla äcklig. Men ändå, dom är sjukt bra!! Vilken är er favvoskräckis?

Nej, dags att släcka ljusen, bege sig hem till Jakob och beställa pizza. Mumsie.

Rebecka

Aaron Stanford

Ja, nu kommer det utlovade inlägget om Aaron Stanford som är en av mina nya kärlekar. Björn Gustafsson still going strong, men det är något speciellet att ha en crush på en amerikansk hottie som man inte kan få. Utmaning liksom. I like it. Whatever. Jag hittade inga bra bilder där han är så där jävla snygg som han är i serien, så den bilden som kommer här är lite halvbra bara. Men du får väl ta och kolla på serien om du så gärna vill se killen. Och tro mig, du vill det!!


Asså, helt okej va? Dock snyggare i verkligheten jao.

Namn: Aaron Stanford
Född: 27 december 1976
Bor: USA
Filmer: Tadpole, X-men 2, Rick, Runaway, X-men 3, The hills have eyes, Traveler, Flakes mfl.

Rebecka

Traveler is the real shit

Alltså, I love that program. I really do.
Och nu äntligen har jag luskat ut varför man känner igen han som spelar Tyler! Det är ju Ryan's bror Trey i serien OC. Den har ju börjats visas på Kanal 5 igen, för början. Och även fast man inte såg honom så kom jag på det då. Äntligen, jag som har grubblat så mycket. Som sagt tycker jag att Matthew Bomer som spelar Jay är en gudomlig skapelse, men nu när man börjat få se mer av Will Traveler måste jag ju säga att den killen är om möjligt ännu snyggare. Eller mer sexig. Mycket het kille. Han heter tydligen Aaron Stanford och har bland annat medverkat i filmen The Hills Have Eyes. Den ska jag se snarast möjligt! En skräckis tror jag, men då får jag väl passa på att köra en skräckiskväll med mina gangsters i helgen. Tänk läskig film, massa goff, nedsläckta lampor, stearinljus och filtar. Vilken ultimat kväll. Ja, ska höra med M, J och P om dom är på. Hoppas hoppas.
Nej, nu börjar Traveler igen, så nu är det kikningsdags igen.

Lägger in mer info och birre på Aaron senare!! Ok? Bra.

Rebecka

Kvällstankar

Ja, ska realisa mina tankar och känslor så här på söndagskvällen.

♥ Varför är det mycket lättare att säga I love you istället för Jag älskar dig? Jag menar inte att själv uttalet är svårare. Men det betyder ju mer när man säger det på svenska. Jag skulle nästan kunna "vräka ur mig" I love you till vem som helst, men Jag älskar dig säger man bara till dom man verkligen håller av. Varför? Kanske för att svenska är mitt modersmål och jag kan det bättre än något annat språk, men jag pratar jättemycket engelska. Ibland kan det gå dagar då jag bara pratar engelska. I skolan, hemma och överallt. Så jag borde vara jämbördig liksom. Men jag vet inte hur det kommer sig, men så är det. Jag älskar dig är starkare än I love you. För mig ialla fall.
♥ När blir man egentligen vuxen? Haha, vilken sjuk fråga och fundering egentligen - men hey, jag undrar ju! Är det när man blir myndig, stor och stolt? Eller den magiska 20-gränsen då Systemet blir en god vän? Eller när man får barn och gifter sig? Nej, vet ni vad jag tror? Att man blir vuxen när man känner sig vuxen. När man känner sig ansvarsfull och stor och vuxenaktig helt enkelt. Det kan vara när man är 6 år och lär sig läsa eller när man tar studenten eller varför inte rentav när man faktiskt fyller 50. Så det är väl upp till en, det där med att växa upp.
♥ Varför är alla modeller så långa? Nu är detta ett sjukt sidospår från de andra funderingarna, men är man kluven så är man ju. Jag undrar bara, varför sätter vissa agenturer 1.70 som minimigräns? Varför är det snyggare att vara lång? Jag vet att det är så, att modellerna gärna ska vara långa - men varför? Vem bestämde det och kommer det att ändras? Jag menar, okej att modeller är ganska smala för det kan man ju faktiskt göra någonting åt men längden går ju inte att ändra. Är man kort så är man. Tycker synd om tjejer som är 1.60 men helt sjukt vackra och skulle kunna bli perfekta modeller. Håller ni med mig elle?

Lite tankar var det där. Godnatt!

Rebecka hjärta Björniz

Min drömkille

He's mine. So much mine. Jag lovar,  det är fan vi två nu. Together forever?
Tss, dream on baby.

Men är han inte totalt delicious så säg. Han har allt, den karlen. Han är snygg, söt, rolig (framförallt), charmig och helt adorable. Gimme. Han är min drömkille. På riktigt. För han har liksom de magiska egenskaperna. Min idealkille helt enkelt. Så, nu till alla som jag KAN få på riktigt - är du som honom? Har du de egenskaperna? Tveka inte en sekund - jag är här för dig! Och till alla som känner denne skönhet: kommentera för fan. Inte i helvete ska du väl tassa förbi detta inlägg anonymt. För alltså, det finns ju riktiga folk därute som känner honom. Han kan väl inte vara helt kompislös? Nej, då så. (Till exempel om du är mannen med näsan till vänster på bilden!).



Jag avgudar honom, totalt. <3

Rebecka

Burberry, Chloé och Fendi



Tre små skönheter som jag önskar mig.
1. Burberry. Klassisk och ascool. Snyggt med brottarrygg och knappar.
2. Chloé. Den där klänningen är nummer ett på min önskelista till jul.
3. Fendi. Helt underbar skärning och färgen är mums. Lagom längd.

Ja, vill du göra mig glad så köp dessa till mig!

Rebecka

Lördagskvällen blev lyckad

Jakobs inlägg igår. Mycket roande, dock la han kanske lite väl mycket tyngd på Celina. Henne gillar vi inte. Längre. Ja, det är bara att läsa hans inlägg, för exakt så är det. Jag hatar den biatchen råmycket. Hmm.

Hur som helst. Gårdasgkvällen blev hur lyckad som helst. Jättemysigt med kvartetten som vanligt! Jag slaggade hos herr J. Madame M och mister P drog sig hemåt vid halv fyratiden. Då började jag och J göra oss i ordning för att krypa till kojs. Vi hann med att se Kill Bill också, eller bara en del av den. Jag var dödstrött redan vid två när vi pimplade vin. Ja ja, mycket härlig och chillad lördagskväll med bästaste.

Idag vaknade vi typ halv ett med förståeliga skäl, right? Jag knallade hemåt och duschade innan jag åter gick till Jakob för att titta på Sagan Om Ringen: Härskarringen. Den går ikväll klockan 21 så vi tänkte att vi skulle kolla på den två gånger på samma dag - hahah. Trots att vi sett den ungefär 10 gånger sammanlagt. Börjar väl lära sig replikerna snart? Heeeh.

Nu är jag hemma och suktar lite kläder på net-a-porter. Vill ni se vad? All right then, kika i nästa inlägg.

Rebecka

Bloggtorka

Aagh, just nu suger jag totalballe på det här emd bloggning. Usch och fy och blä för mig. Jag har stigit ganska kraftigt i läsarantal och just då när det är som mest skiter jag i det och så hoppsan, försvinner alla igen. Typiskt. Men nu ska jag dra igång skiten igen, så att jag höjer antalet igen! Bra? Ok!

Nu är jag med madame Mim, herr Jakopp och mister Patte. (Mimmi, Jakob och Patrik doe). Vi håller hus hos J och kikar film och goffar grejer.

Inte på blogghumör nu, förlåt. Jag överlåter ansvaret till Jakob. Heeh. Läs nästa inlägg, det är Jakobs.

Rebecka

Snygg klänning och snygg kille

Men mjau! Hade missat den totalt - den är sjuuuuukt fin. Lite kort kanske, men med ett par snygga leggings är det ju kirren biffad, som jag brukar säga. Yesbox, I'm in love with a dress. Denna vill jag verkligen ha!!! Verkligen!


Och när jag var inne på H&M och kikade såg jag Honom med stor H. Är han het eller är han het? Klart den snyggaste manliga modellen för H&M på etthundra år. Grr, be mine?



                            Rebecka

Nyårsklänning

Jag börjar fundera på klänning till årets höjdpunkt - nyårsafton. Jag har inga planer för vad som ska göras - men fest blir det alltid så klänning behövs definitivt. Och grejen är ju den att jag vill ha en ny klänning och jag tackar ju aldrig nej när jag faktiskt behöver shoppa nytt. Så varför inte liksom? Jag spanade in tre snyggingar på H&M - men vet ej vilken jag gillar bäst. Vilken tycker ni bäst om? (Alla kostar 298 :- vilket är ett kanonpris!)

Okej, lite för- och nackdelar då:
1. Den är sjukt snygg, jag gillar rosetten (finns även i lila). Kanske lite för 'vardaglig', eller vad säger ni?
2. Råsnygg. Älskar silver. Snittet, modellen, fallet - gillar hela kitet liksom.
3. En riktig partypingla. Snygg, cool kjol. Dock kanske för 'festlig'? Eller?

Det är ett kanonbra sätt att bara "brainstorma" så här och skriva ner för- och nackdelar när man velar mellan olika plagg. Jag såg ju här att jag tydligen gillar den silvriga bäst - och ja, kanske det. Den är ju urtjusig (för att citera Gullan i Pelle Svanslös). Ska åka till stan och prova imorgon! Ingen av dom kanske sitter bra på mig?

Rebecka

Julklappar - pappa

Japp, jag hade tydligen ork idag också så här kommer lite klapptips att ge till er pappa.

ett coolt laptop-fodral, t ex detta från Bluebox.se
♥ rolig bok från Bluebox.se
♥ läcker doft t ex. Armani Code by Giorgio Armani
♥ snygga kläder - varför inte en gång för alla få klä sin pappa så som man själv gillar't?
♥ presentkort på något, kan vara en affär eller ett arbete utfört av dig
♥ slips, går alltid hem. satsa på en riktigt cool, kika in på Slipskungen.se

Ja, det var det jag kom på till pappsen. Men som med mamma; skäm bort gammelgubben!

Denna sida är en guldgruva för alla som har brist på fantasi! Kryssa i hur personen är och vips så har du ett gäng skräddarsydda klappar. Helt perfekt med andra ord!

Rebecka

Julklappar - mamma

Nu, innan pluggningen börjar, ska jag börja med en ny grej. För varje dag (eller varje gång jag har den inspiration som krävs) ska jag ge lite julklappstips. Börjar idag med mamma.

♥ en lyxig parfym t ex. Covet by SJP
♥ ett hemma-spa. Inspireras av denna artikel från SalongK.se
♥ fina smycken t ex. detta fina från Kyssjohanna.se
♥ sött salt- och pepparkar från Bluebox.se
♥ cool neccesär från Bluebox.se
♥ gör ett fint presentkort på ett valfritt hushållsarbete

Ja, det var lite tips från mig att skänka till mor. Skäm bort era morsor så skämmer dom bort er i längden! Imorgon är det pappas tur.

Rebecka

En tisdags outfit

Jag är så trött! Vill bara sova sova sova, men jag måste plugga plugga plugga. Senare blir det Dom Desperata Hemmafruarna som får förgylla denna tunga tisdag. Tränade direkt efter skolan, aerobics. Tufft men kul pass.

Well, plugg it is. Men först dagens outfit:
♥ gammelrosa topp, Topshop
♥ svarta strumpbyxor, Lindex
♥ svart pennkjol, H&M
♥ bruna stövlar, Wedins
♥ brungrön coat, Cream

En rättså soft outfit, men den funkade idag!

Rebecka

Önskelista

Det är jul om lite drygt en månad. Dags att börja tänka på önskelista, både sin egen och andras. Vad ska man önska sig och vad ska man ge? Jag brukar inte ha svårt med att önska mig, det är ju bara att klicka in sig på en hemsida som säljer kläder, kopiera bilderna, klottra ihop ett kollage och maila till nära och kära! Men att ge brukar vara klurigt. Jag gillar lite personliga klappar och har betydelse (att ge alltså). Jag vill gärna göra det själv och slå in fint. Jag vet inte vad jag ska ge till alla mina vänner och familjen. Huh. Tips måhända?

Vad önskar du dig i julklapp?

Likt min fråga som jag ställde i ett föregående inlägg om three wishes, men det var där jag fick tanken .Snart är det jul igen! Panik eller taktik?

Rebecka

Dagens outfit

Detta hade jag på mig idag:

♥ Svarta jeans från Acne
♥ Vit topp från WESC
♥ Mörkgrå kofta från Zara
♥ Svart jacka från Everest
♥ Svarta platta stövlar från Feet First

Låter snyggt? Jo, jag var ganska nöjd. Mycket enkelt, bekvämt och stylish.

Rebecka


RSS 2.0