Jag älskar

Denna tischa från Junk Food. How cool! Jag bara älskar. Uttrycket på människan på trycket är så vackert. Sorgset och slitet men så oerhört kärleksfullt. Hur går det att få till det perfekt?! 699:- är lite mycket, men det spelar ingen som helst roll. Är man kär i ett klädesplagg är man, då finns det inga gränser!
DEN SKA BLI MIN




Japp, hemklickad it is. Jag är verkligen totalt såld på dendär. Aldrig varit så fast vid ett klädesplagg någonsin. UNDERBART!

Godlunch

Heter det så? I don't know.

Ska gå och göra lunch nu. Halv fyra ska jag börja laga lunch, haha. Lite seg, jag vet. Men så blir det när jag och Mimmi har höstlov! Jag vaknade vid halv tio och åt frukost och så. Sen kom M till mig och vi chillade med tvn. Nu då, blri det lunch och sen drar vi nog ut på en härlig powerwalk! :) Känner verkligen för det. Sen blir det till att duscha och fixa iordning mig, för klockan 19 ska jag träffa Emil i stan och gå på bio med honom. Det ska bli nice ;)

R

Jude Law

image67
HAN ÄR SÅ SJUKT SNYGG.    give him to me.

Dagen som helhet

.. har varit bra. Chillat med min vän Jakob hemma hos honom. Kikade tv, drack te och hade allmänt trevligt. Sedan lagade vi lunch tillsammans och sen kom Emil på besök. Första gången jag träffade honom - han är en mycket trevlig kille! Vi tre drog ner till närmaste fiket och drog en mysig fika. Köpte en mössa och en väska (som om jag behövde, haha). Sedan begav sig Jakob hem och jag och Emil strosade runt och pratade. Fattade tycke för honom faktiskt. Vi bestämde oss för att gå på bio imorgon :)

När jag kommit hem från stan tog jag mig en dusch och lagade middag tillsammans med mor min. Åt den och sen tittat på tv. DH och Closer blev det. Closer har jag redan pratat om - älskar den! Men jag blir lika ledsen när Jude (Dan) och Julia (Anna) gör slut. Varför? Clive (Larry) är varken snällare, snyggare eller bättre än Jude. Åh! Men varför slår Jude Natalie (Alice/Jane)? Det förstör liksom hans image litegrann. Inte bra gjort, Judis. Men jag älskar honom ändå. Han är så bra, så snygg och så oemotståndlig. I wish I know him. I really do.

Imorgon blir det chill med Mimsan på dagen, sedan bio med Emil på kvällen :) Får se vilken film, men det blir nog trevligt vilken som.

Take care, sistah's 'n' bratah's.            Rebb

Closer

image66
Jag tror att jag älskar filmen. Har sett den massa ggr förrut. Nu går den på TV igen. Och jag älskar den så mycket. Vardagslivet är så perfekt skildrat. Förhållanden är så lagomt komplicerade och olyckliga som i verkligheten. Det är så bra så man är tvungen att titta. Om och om igen.
Dessutom: Jude Law och Julia Roberts kan vara världens mest perfekta par. Man önskar att DET vore verklighet på riktigt. Helt sjukt passande. Båda är snygga, framgångrika och perfekta.



TILLBAKA TILL TVN.

Ny blogg

Modeblogg är kul, men jag har inte tid att leta upp bilder på nya trender and so on. Älskar att kika på kläder, men jag har inte tid att blogga om allt. Därför sker en förändring på rebecko.blogg.se - Rebeckas Vardag. Gillar du ideén? :D

PUSS

Partey-outfit kirrad!

Japp, nu är hela min outfit klar - mycket bra jobbat, Rebban! När klänning föll på plats, föll allting på plats som små dinglande höstlöv! Lovley. Jag kom på att min guldväska (liten söt) från Saddler passar perfekt till klänningen. Den har ju två guldiga band över midjan och väskan matchar super så den ska jag springa hem och hämta, samtidigt som jag roffar åt mig mammas pumps, som typ ser ut som dom på bilden. Rätt rejäla, med hög klack och kraftig tå. Gillar dom mycket. Smink och hår kirrar söt-Mimmi later.

Pjueh, kvällen är räddad :D



Nu kommer det nog inget mer inlägg denna dag/kväll. På återseende, alla donnor.
Pusshej, ha en bra kväll
              / Rebecka

Traffic People

Min räddning är kommen - Traffic People är ett helcoolt märke som jag knappt visste fanns. Mimmi hade en adorable klänning från där och jag haffade direkt! Love it. Sökte lite och fann en perfekt bild också. Så, gott folk - klänningen jag ska bära på partyt ikväll är denna:



Skor, väska och style kommer senare.

Kopia?

Jag var inne och kikade efter inspiration till klädval och då upptäckte jag detta:

Rules By Mary och H&M har ett liknande linne/tunika fast till totalolika priser. En kul upptäckt då jag faktiskt äger ett sånt från H&M och ser att jag tjänat lite pengar på det!


Färgerna är inte riktigt lika, men tanken är densamma.
R B M        vs       H&M

Men varför, lilla Rebecka, skriver du här? DU HAR INTE TID! Nej, verkligen inte - klädkris.

Klädkris

Ett inlägg igen här då. What shall I wear tonight? Je ne sais pas!
Snygg festklänning? Tunika med leggings? Partytopp och vanliga jeans?
Och skor då! Heels? Ballerinor? Pumps?
Väska ! Clutch med det viktigaste? Stor baggy med massa grejs?
Sminkning! Mycket? Sparsamt? Färgskala? Ögon eller mun? Glitter?
Hår!! Uppsättning? Plattat? Lockat? Tuperat?

Aaah, som ni kanske förstör är jag upp i högvarv. Ska leta igenom Mimmis garderob först, sen springa hem till mig och leta. Och sen tillbaka och inte bestämma mig. Ah, jobbigt läge!!

/ Rebic with panic


Party

Är hos Mimmi nu. Kikar lite smått på tv just för tillfället. Ska snart dra en middag, en ganska lätt sådan. Det blir väl lite pasta och så som det brukar. Sen smink, klädval och hårstyling. När vi är stylade till max kommer det folk hit och vi ska förfesta lite och sen bär det av till Helmer för partey! Ska bli askul, längtar verkligen. Trevligt folk kommer det vara, och bra och god dricka - inte bara massa random shit. Hatar fester då folk bara tagit med det dom hade, ska det vara så ska det vara bra! Vilken tur att fem av killarna som kommer är över 21 och köper det vi vill ha. Jag har beställt lite allt möjligt som jag gillar - inga detaljer här va?

Nu ska vi chilla lite mer, tjocka i frukt och planera lite inför förferren. Då kommer den godaste drickan, för sen på 'riktiga festen' går ju faktiskt nästan allt ner. Då är man ju redan lagomt packad. Haha. Fast jag gillar ändå bara det jag gillar! Tjejiga grejer som xider och shots av olika slag. Öl slinker ner det med, men det är ingen favvo. Fast ibland är det gudomligt. Beror på humör.

Update om klädval kommer senare! Ha't.

Godnatt

Har plockat fram kläder till imorgon, fixat mig en kopp te, laddat dvd:n med mysfilmer och dragit på mig världens mysigaste pyjamas. Laddad för en sovgott-natt! Har ju liten sovismorgis imorgon så utnyttjar kvällen! Bilder på morgondagens outfit kommer här:



Tunika, Koola Anna
Kjol, Topshop
Skärp, Modström
Strumpisar, Lindex
Väska, Marc Jacobs
Skor, Skopunkten


Blev inspirerad av oufiterna som jag kikade på idag och lät mig kopiera oufitten med Marc Jacobs-tunikan! Snyggt med hög midja och strumpisar. Letade i garderoben efter liknande och jag hittade lite smått och gott! Perfekt. Dessutom är ju väskan nästan exakt likadan! Wow, en av mina få designerväskor. Jag värderar den mycket högt i mitt liv!

 GODNATT    /Rebecka


Mina drömskor och outfit's


Christian Louboutin's skor är underbara. Dom är så vackra, så coola, så helt perfekta. Vart ska jag börja? Dom är obeskrivliga. Ge mig - och jag är dig evigt skyldig!!


Net-a-porter är farligt. Man blir besatt och vill ha allt man ser. Här är alla fall några oufits som jag INTE skulle tacka nej till. Dom får mig att må bra, fast samtidigt inte. Jag är så galet kär i dom så jag blir sjuk. JAG VILL HA.

Åh, vart ska man ta vägen? Det är så snyggt.

Beckisen

Net-a-porter

Jag var in och kikade på net-a-porters storslagna hemsida och mina cravings är skyhöga. Önskar att man hade stålar som växte på träd. Så himla mycket snyggt och designat, till ett ack så enormt pris. Synd! Men vadå? Drömma kan man ju alltid göra, det är gratis!


Döcool topp från Chloé. Checka outfitsförslaget. Ja tack!


Grymt snygg tunika från Marc Jacobs. Förslaget på kombinationen är underbart.


Lovely parteytopp från Vera Wang! Jag är såld som fan.


Ska gå och drömma mig bort ett slag! :)

Dagens outfit

Här kommer dagens klädval;


Mossgrön oversizekofta, Topshop
Svarta leggings, Topshop
Svart linne, H&M

Enkelt men ack så underbart snyggt och skönt. Dessutom praktiskt med softare clothes på en provdag!

RSS 2.0