Dagens bild



Lauren Conrad
Det är ju The Hills på MTV just nu, så då får LC stå för dagens bild.
Sjukt söt bild det här, eller ja, hon är ju söt jämt .

Rebecka

Planer inför sista!

Nu är min banani uppäten och jag tänkte skriva ner vad som händer på valborg. (Skriver mest ner för min egen skull så jag kmr ihåg, heeh).
Börjar dagen starkt med en halv sovmorgon, typ till 9 elr nåt. Då fix. Sen vid tolv-ett så blir det sillunch med the beloved ones: Lukas Mimmi Jakob och Patrik. Järngänget liksom. Anar en hel del snaps med tillhörande visor då, heeeh. Sen på eftermiddagen drar vi väl ner på stan och hänger. CHillar runt och träffar folk, så där trevligt och lugnt. Kanske med en aning mkt alkohol i kroppen, det får vi se. Sen på kvällen blir hem och fixa sig innan Filip da man drar i gång en ferre som vi är inbjudna till. Lär bli skapligt mkt röj I guess. älskar hemmafester med tokmkt dricka och massa kul folk. SÅnna är jävligt värda. Ska bli en dökul dag I hope.

Fast grejen är den att det inte är sånt jäla folkliv här som i tex Uppsala. Shit asså! Min kompis Matilda bor i Uppsala och där är det tokkalas på sista! Var där för typ 2 år sen och hade en helt supervärd dag. Forsränning i ån på morgonen sen röj hela dagen. Kvällen är fulld med späckade ting. Gud vad kul vi hade den dagen, matilda. kommer du ihhåg? Jag lär aldrig glömma, för fyffasen vad full jag var. Heeeh inget att skryta med kanske men ändå. Åh matilda - jag saknar dig!!

Har ni några planer på sista april?

Rebecka

Måndag utan träning

Var i skolan idag, men jag kände mig rätt dålig så jag drog hem efter lunch. Hade alltså endast en fjuttlektion på 50 min. Rätt ovärt. Hade ju tänkt träna på F&S med älskipälski men med denna hälsa är det en väldigt bad bad bad idea. Måste vara frille tills sista. Mhm, yes! Kommer mer i ett annat inlägg under kvällen.

Nu ska jag äta banan och sen blogga mera! På återhörande soon.

Rebecka

Ny kategori - dagens bild

DAGENS BILD är den andra nya kategorin. blir nog inte varje dag, men då och då!

image3083

Nicole Richie
Allt är bara så rätt med den här bilden. Så söt.

Rebecka

Ny kategori - duellen

Tänkte fräscha upp bloggen med två nya kategorier, och den ena kommer här. DUELLEN

vs

Leighton Meester VS Blake Lively
Vem av Gossip Girlsen klär sig bäst här?

Rebecka


Veckoplanering v 18

Längesen jag drog en veckoplanering - kanske dags nu igen? Jepp.

Måndag: skola, intensivpass på friskis med Lukas
Tisdag: skola, chilleftermiddag troligtvis med Lukas
Onsdag: sista april! sillunch med järngänget på dagen, fest hos Filip på kvällen
Torsdag: verkligen en död dag
Fredag: ut och springa med Mim (?), utgång
Lördag: bakisdag återigen
Söndag: spa-kväll med bästavän

Inget är skrivet i sten, ändringar sker alltid..

Rebecka

Vackra kvinnor

LÅTER RUBRIKEN TALA FÖR SIG SJÄLV

                                          Rachel


                                                    Scarlett

Rebecka

Sjukt samhälle

ÅÅÅÅH VODKAAAAA :):) så jääävla gott. är sååå sugen jag mee.. fan va gööött asså. shiiiiiit, börja typ skaka av behooovet. fan va jag vill ha.. måste dricka nu. varför fresta du meej? nu måste jag be pappa om en klunkk.. fuck hahaha. får tjata på morsan om systemet snarrtt. måste ha alkohol. KÄnner PRECIS som dej. shiiit, ALKOHOOOOL .. är helt beroende.. typ full 24/7 hahah.. cp är ba 15 år o redan alkolist. kul. haha ,, men guud mblev helt skakis nu när du skrevom alkoholl jag vill oossså haaaa. SPRIIIIIIIITT KOM TILLL MEDJJJJ.. guuud vd underbart.. ska vi suppa tsms???? hur gammale e du? e inte du 18? kööp lite öööl ti mejj+?? hehe.. sknälla... guuuud alkooohol. öl vodka sprit i alla sorter. SHIIT SERIÖST blev jelt galen . PAPPA - here i come (ja jag får dricka av pasppsen han e bästasst).. och ja, jag får dricka av mammsen hon köpprer till mi på syspemet,. då vet hon va jag dricker o de e ju bra tkr hon.. konstigt? NEEJ.. okej.. herrå .. SPRIIIIT, pusshej.

Denna kommentar fick jag på mitt förra inlägg. Seriöst? Jag hoppas verkligen att tjejen driver med mig, annars blir jag rädd. En 15-åring som super jämt och får dricka av sina föräldrar? Helt ärligt? Det skrämmer mig på riktigt. Okej, denna girl kanske bara skämtar (kul btw) men jag vet ju att det finns sånna här på riktigt. Jag känner till flera stycken såna där små alco-hoes som får sprit av sin alkoliserade pappa. Det är sjukt faktiskt. Jag är 18, jag dricker akohol lagligt men visst drack jag innan min 18-årsdag (majoriteten gör det ju!) men inte att jag fick från mamma eller skyltade med det för henne. Jag höll mig alltid undan när jag var full. Hon kom på mig flera gånger och hon förstod att jag drack men inte gav hon mig dricka. Hon accepterade sin alkodotter men uppmuntrade mig till mer. Det är bara helt sickt. Snälla flicka, säg mig att du bara skojade du "alco-hoe".

Rebecka 

Godnatt

Borde verkligen inte sitta uppe så här sent med tanke på min feber. Men jag känner mig lite bättre faktiskt, kan det bero på ipren-knarkandet? är så lack på att jag är sjuk, ni anar inte hur sugen jag är på alkohol atm. Kanske borde gå ner och smutta lite vodka från barskåpet? Åh vad mums. Fast .. inte fasikens ska man blanda alkohol med värktabletter - det vet jag det. Förrut så hade jag headache så då tog jag en ipren innan jag begav mig på party. Drack en jävla massa och mådde så piss efter det. Fick problem med magen också, och blev nästan förlamad i handen, iaf för några dagar. Skitläskigt, så det är inget att rekommendera. Nej vodkan får vila till nästa helg. Hoppas på utgång med skaka rumpa då. How fun!!!

NU: smsa till Lukke och sen sova.

Rebecka

Linnen från H&M


Otroligt söta linnen från H&M, älskar modellen. Kostar 98:-
Båda färgerna är fina men jag tror att jag tkr den ljusblåa är lite finare, för den är mer "jag". Passar bättre i blått än i grönt, är ju blond så.. Men jag tror att en brunett klär mer i de gröna. Eller det beror ju på men det är ofta så. Blondiner - blått och rosa. Brunetter - grönt och rött. Så tkr jag, vad tkr du? Sen beror det mkt på hur man ser ut, så man kan ju inte alltid lita på färgen heeeh.

Rebecka

Sjukling

Ni kanske undrar varför jag stannat hemma ikväll? (fast det vet ni väl inte iofs). Men hur som beror det på att min hals bråkar och jag har feber. Tråk!! Hatar att vara sjukisen. men har iaf haft en otroligt givande (inte) msn-konvers med världens bästa Hannes (min friend från Teneriffa, som också är sjukisen idag). trevligt att magmusklerna får känna lite även fast man bara ligger hemma. Tack sötnos <3

Carolin, Emmi, Hannes, Fredrik, Tompa, Nicklas och Janne
JAG SAKNAR ER KNASMYCKET, vi måste ses snart Teneriffababes.

Rebecka

Klännings-tips hitåt!

Det är väl inte direkt någon hemlighet att jag är förälskad i klänningar. För tillfället är det det enda plagg jag använder. Just nu bär jag en svart klänning med brottarrygg. Hur skön och snygg som helst!!
Har ni några tips på hemsidor som säljer klänningar? Om det är utländska sidor så måste dom frakta hit, annars får ni inte tipsa mig om den, för då kommer jag bara bli ledsen när jag ser så många fina grejer som jag inte kan få. Hihi. TIPSA PÅ! Sharing is caring, you know.

Rebecka


Väskbegär

Sett en massa snygga väskor på H&M, vill ha!! Kan inte beställa alla, men några kanske?


Konjak eller gråbrun är frågan. Båda är söta, kanske är den ljusare lite finare. Eller? 179:-


Spanat på ett bra tag, fin modell och bra storlek. 198:-


Läcker miniväska, praktisk att ha på partyn. Endast 98:- (har en svart sådan!)

Vilken är din favorit?

Hatar H&M's bilder ibland. Varför är det så mkt vitt på dom? Bilden är skitstor, fast själva plagget/väskan är bara mini imitten. Varför är det så? Någon som vet? Asirriterande.

Rebecka

Rea hos Ellos

Ellos har en del söta grejer och nu även 25% rabatt på alla tunikor/klänningar. Bra va?
ZoomaZooma
      Söt blommig klänning, 249:-                   En till blommig klänning, 99:-

Jag älskar blommigt, det är så himla fint på våren/sommaren.
249+99 = 348 :-   25% på 348 = 261:- allt som allt. Eller har jag räknat rätt?

Kika in på Ellos.se - mkt fina klänningar för bra priser nu med rabatten dessutom. Koden är 175851, gäller till 5e maj och om priset är över 200 efter avdragen rabatt.

Rebecka

En bekännelse från lilla mig

Det finns en liten grej som jag har burit på rätt länge nu och inte delat med mig till er underbara läsare. Vet inte om jag ska berätta eller inte, men kör till då. Ni är väl trevliga människor som inte dömer och hånar mig för vad jag döljer inombords? Om jag känner er rätt så är ni goda rakt igenom. Trots att äckeltess en gång förpestade mitt liv genom bloggen. Hon är bortglömd och insatt på psykhem. Kul för henne. Nej nej, saken jag ville säga var i all fall att jag har varit gravid ... Det kommer troligtvis som en chock för er, men det är sant. Det var för kanske 3 månader sen, i samband med att jag fick diagnosen kraftigt underviktig (inte anorektisk, bara underviktig!) Jag visste inget då, men grejen var den att jag kände mig asfet och då började jag träningsknarka och äta allt mindre. Att jag kände mig tjock berodde ju bara på att det var ett litet liv inom mig.. När min läkare undersökte mig så upptäckte han att jag var gravid. Jag ville inte skriva det i bloggen då, så jag skrev på helt normalt som om ingenting hade hänt. Ingen fick misstänka nått. Jag bestämde mig snabbt för abort och Lukas var med på det, det fanns knappt nått annat alternativ kändes det som. Men jag fortsatte självsvälta mig och tappade hur mkt som helst i vikt.. Jag hittade dock tillbaka till mig själv och tur är väl det! Och nowadays ångrar jag mig då och då att jag valde aborten. Skulle varit mysigt med en liten bebbe. Men, det skulle vi aldrig klarat av så vi gjrode ändå rätt val!

Ville bara få ur mig det nu.. Känns skönt!
Kom gärna med synpunkter och kommentarer - men inga elaka.

Rebecka

RSS 2.0