Beställningen klar

Japp, nu har jag och min mor suttit inne på H&M och velat och valt mellan en massa kläder. Trots att jag fick en hel del i julklapp så var mammsen snäll och lät mig beställa ett par grejer. Eller ett par var en underdrift, en massa kläder! L Y M. Visar beställningen! (Jag visade ju mina favoriter tidigare idag - men det blev en del justeringar eftersom mamma gillade andra grejer mer och eftersom hon betalade så lät jag det bli så.)



Jeanstunika 298:-
Vit klännings, 298:-
Vit cardigan, 249:-
Bruna shorts, 198:-
Beiga shorts, 98:-
Khakigröna shorts, 98:-
Puderrosa topp, 149:-
Svarta espadrillos, 149:-
Guldhalsband, 29.50:-
Plus ett bronzepuder, ett läppglans, en duschpeeling och två ansiktsmasker.

Hela kalaset gick väl på ungefär 1700, men jag ska betala tillbaks 500 till mamma sen. Men eftersom jag är så pass rik nu (inte skryta, men fick ju en del pengar i julklapp) och dessutom snäll så betalar jag nog tillbaks drygt 1000 istället.

Rebecka

H&M

Blogg.se har varit cp hela dagen, inte kunnat logga in - men nu går det! Och då tänkte jag klämma in ett inlägg om H&M's nya kollektion. Så himla mumsigt. Jag älskar vårkläder, dom är så fräscha, ljusa, tunna och sköna. Det är verkligen som en lättnad att slänga av sig bylsiga vinterjackan och på med en tunn, luftig poncho. Eller kunna slopa långkalsningarna under jeansen och istället kunna svassa runt i tunna strumpbyxor och en skön tunika. Så himla mysigt. Vill ha vår nu! Fast först vill jag ha nyårsafton. Årets höjdpunkt!




Färgskalan är så härlig. Vitt, ljusblått, ljusgult, puderrosa. Jättesöta pasteller hör våren till!

Rebecka


SMK - Övningsköra

En av världens allra skönaste låtar, no doubt! Sitter hos Mimmi på en askalas filmkväll med bästa vännerna. Vi tog paus och jag som är en noob passade på att klämma in ett inlägg här. Jag och Patte satt inne på You Tube och kikade och då kom Jakob och skrek: Jaja, sök efter SMK's Övningsköra, den är ju grym. Så sant som det är sagt. Skön som fan, verkligen genialisk om du frågar mig. Har lyssnat på den mycket ett tag och kommer aldrig tröttna. SMK är tokgrymma. Dessutom är snubben och kärringen på videon en upplevelse i sig, vilka lirare alltså.


Slagsmålsklubben - Övningsköra

Back to the movie.

Rebecka

Världens finaste sms

Nu tänkte jag bege mig till Mimmi. Jakob och Patte är redan där och Lukas är på väg. Fick ett supersweet sms från honom nyss: Älskling, vart är du? Jag sitter på en fucking buss och har dödstråkigt. Vill bara komma fram till Mim så jag får träffa dig. Du är liksom the one and only. Sötnos. Nej, nu ska jag proppa i öronen med Killerslåtar och tänka på dig. Glöm aldrig att du har världens finaste lilltå. Puss puss J ä d. Din L.
Jag svarade: Min lilla fina L, jag är hemma. Går snart till M. Du tror inte jag vill träffa dig eller? Jo, som fan vill jag det. And you, du har världens finaste armbåge. J ä d mest. R.
Haha. Nu fick jag ett till sms: Babygirl. Är du inte hos M än? Jag är snart framme så du måste pallra dig dit. Längtar efter dina öronsnibbar, bitchy. Frstn, ta med ditt knäveck också, jag älskar det. Och världens vackraste R, jag älskar dig. L.

Han är den bästa. Nu har han bytt kontantkort också, allt för att vi ska kunna skicka gratis sms till varandra. Babyboy: JAG ÄLSKAR DIG.

Mellandagarna

Jag har varit en dålig bloggerska lately. Tänkte gottgöra er läsare genom att skriva ett långt inlägg nu. Har faktiskt ett par saker jag vill ta upp, mest för min egen del, för att lätta på trycket liksom.

JULEN, helvetes skit vad snabbt den är över. Så himla tråkigt att det en dag som man dör av längtan till under dom flesta dagarna under det resterande året, och när den väl är här så varar den i typ 2 sekunder innan den försvinner. Himla synd. Man önskar ju att själva julaftonen kunde vara en hel vecka istället. En hel vecka med knäck, julmat, kalle och julklappar. Utan att sova emellan dagara. Hell yes! Lätt att 2008 års julafton ska vara i en vecka. Oh yes. Hur som helst, trots en snabbförbigående dag så var det mysig. Kanske inte perfekt, men helt okej liksom. Klapparna jag fick var underbara. En diggikamera, en mobil, två koftor, tre toppar, en klänning (den från Chloé som jag önskade mig tokmycket), två par leggings, en väska, ett par jeans, två par heels, ett par sneakers, två böcker, fyra filmer, nya hörlurar till iPoden, överkast, högtalarsystem till datorn, morgonrock, victoria beckhams parfym, presentkort på H&M och MQ, två par Björn Borg- trosor, pengar i massor och en ny dunjacka från Everest. Snacka om att jag är helnöjd med mina julklappar. Tack världens bästa familj, ni gör mig hur jävla lycklig som helst. [Lycka kan visst köpas för pengar].

MELLANDAGARNA, hur kassa som helst. Fast grymt sköna. Men det är rea överallt och tokmycket folk. Samt att alla reaplagg är sugiga och dom nya som kommit in finns bara i jättestorlekar. Tog mig ner på stan igår för att spana lite och så. Trångt som fan, till och med ute på gatan. Inne i affärerna ska vi inte ens tala om folkmassa. Tokgalen trängsel och som sagt, kassa kläder. Kom hem två linnen och en parfym rikare. Måttligt kul liksom. Linnena från MQ var på rea och faktiskt supersöta, på rea! Väldiga sommarlinnen. Och parfymen var Escada's. Inte på rea, men den har jag luktat på länge. Idag har jag varit hos Lukas och hängt. Kom hem nyligen. Har precis ätit mat och snart vankas filmkväll hos Mimmi. Askalas eller vad. Hon, jag, Lukas, Jakob och Patrik. The järngäng liksom. Älsk. Ja, det var mina mellandagar det.

NYÅR, love it liksom. De senaste tre åren har vi i gänget (utom Lukas eftersom han är "ny" då rå) tillbringat nyårsafton hemma hos Patrik. Vi har förfestat som normala människor, vi har tittat på fyverkerier som normala människor och ätit som normala människor. Efter tolvslaget har vi druckit oss nästan redlösa, tagit bussen in till stan, vinglat runt på gator och torg tillsammans med så många andra normala människor. Grejen är den, som inte gör oss normala, är att vi runt två när vi dragit runt och in och ut på ett par fester, åker tillbaks till Patrik och dricker oss så fulla att vi däckar. Alla måste verkligen däcka, det är en regel. Och när det första faller till marken, ska man släpa ut den på Patriks veranda och "mulla" den med snö (om det finns, annars är det kallt vatten som gäller). Då vaknar den till litegrann och sedan kör man på igen och dricker sig äckligt full. När en och samma person däckat två gånger låter man den ligga. När nästa man däckar gör man samma procedur igen. Haha, sjuka jävlar eller vad? Men fyfan vad vi har kul alltså. Det är fan det roligaste dygnet in my life (förrutom dagen därpå när man mår så fucking dåligt som man önskar att man var död). Men bakfylla tillsammans med sina bästa vänner är inte så jävla illa, det är mysigt faktiskt. För fyra år sen höll vi till hos Jakob. Vi hade druckit oss jävligt fulla (första gången vi drack) och då kom hans mamma hem och såg oss. Som tur var var hon packad också så hon söp med oss ett tag tills hon märkte att det var vi! Hahaha. Hon skällde ut oss och vi fick vingla hem. När jag kom hem var mamma och pappa med massa kompisar hemma, dom hade världens fest. Sen kom Mimmi och en jobbarkompis till pappa kom upp till oss med en flaska vin. Det var första och sista gången han var hos oss. Haha. När mamma kom upp såg hon oss och skällde ut honom. Jag fick utegångsförbud i två veckor och fick inte träffa Mimmi på en månad. Det var döden. Men mamma älskar Mimmi så nu är hon förlåten. Hahaha. Med detta vill jag bara säga att JAG ÄLSKAR NYÅR SÅ JÄVLA MYCKET. I år är det fest hos Patrik som gäller. Lukas är ny och han är med! Ska bli askalas.

LUKAS, min pojkvän. Fan vad bra det låter. Jag fattar inte hur jag kunde tvivla på att jag var kär i killen. Han liksom, så himla bra bara. Fattar inte vad jag skulle göra utan dig, Lukas. Vi har inte alls kännt varandra länge men ändå klarar jag mig inte utan dig. Jag tror att detta är äkta kärlek ,det känns så hittils i alla fall. Lukas, du och jag!

Nu måste ni vara nöjda, sjuhelvetes långt inlägg idag. Skriver mer imorgon, då jävlar ska vi handla tills nyår. Fett med dricka ska vi ha, det är ett stort måste. Jag ska ringa mina kontaker ikväll och höra om nån kan fixa till oss. Jag vill ha!

Rebecka


Outfit idag

Fortfarande ingen kamera att fota med, men julen närmar ju sig. Heeeh. Men här kommer iallafall dagens outfit:

Kläder:
♥ gråa jeans, Killah
♥ svart topp, Svea
♥ silverhalsband, Glitter

Hår:
♥ lockigt
♥ plattad lugg

Ytterkläder:
♥ svarta stövlar, Skopunkten
♥ svart dunjacka, Boomerang
♥ röd lackväska, Wedins accent

Rebecka


Go for it, ffs

VAD FAN REBECKA. Nu blir jag lite irriterad på mig själv fan. Jag läste igenom inlägg som beskriver hur mycket jag gillar Lukas. Hur snygg han är och hur jag blev intresserad redan första dagen. Är det på riktigt? Klart som fan att det är. Detta ska gå, och jag ska ge allt för att det ska fungera på bästa sätt. Fuck you alla tvivlare, jag är kär i Lukas och han är kär i mig. Nu jävlar bildar vi pakt. REBBAN OCH LUKKE <3

Gode
Yellow Gud, om du fucking finns där - make this the best relationship ever. Otherwise; kiss my ass.

Jobbig dag

Hur det nu gått till så har Lukas läst min blogg (han läser antagligen detta så jag ska inte skriva allt för privat och känsligt). Han är ledsen, och visst, jag klandrar honom inte. Jag vill så jävla gärna göra honom glad igen, men hur ska jag göra? Säga att jag är kär i honom? Är jag det då? Lukas, snälla söta rara pojke, kan du inte prata med mig? Jag vill ha dig som kompis i alla fall, snälla? Han undvek mig i skolan, kanske med all rätt men det är ju faktiskt inte mitt fel. Eller? Jo, det är säkert det. Det är såklart mitt fel alltihopa, tänk om jag var normal som kunde vara kär i en sån het kille som honom. Tänk om. Fan vad lätt allt skulle vara. Jag skulle slippa detta hatet som jag byggt upp mot mig själv. Fan, sånna här känslor i juletider? Dom är bra från början, men nu är det mest jobbigt. Fast Lukas: jag tror fan att det finns där. Kärleken. Ge inte upp, gubben. Det kommer, det kommer. Kanske inte idag, kanske inte imorgon men snart kommer det. Ha tålamod, för hell yes så jag vill ha dig. Du är ju superdupersnygg och helt underbart snäll och omtänksam och ja, ingen dålig sida finns med dig men kärlek? Detta är fan det jobbigaste jag varit med om i hela mitt liv. Äeh förfan, jag kör på. Det tyckte ni läsare som kommenterade igår. Så vadfan. Okej? LUKAS, RING MIG SÖTNOS.

Rebecka

Det börjar verka kärlek, banne mej?

Je ne sais pas, men fasan alltså. Man anar ju grejer så här i juletider. Först det där brevet. Innan jag hann gå ner och prata kom smset: Rebecka, din struts. Svara på brevet. Hur känner du? Fattar du vad jag gjort, fucking blottat mig för dig. Fan att du måste se så smokin' hot ut. Fuck på riktigt. Love kanske?
Jag vet inte vad jag ska göra. (han kommer inte läsa detta, han vet icke adressen till min blogg.) Visst alltså, jag gillar killen hypermycket. Han är snygg, snäll och helt underbar, en av dom bästa jag träffat. Nånsin. Men fan, är känslorna äkta eller? Hur ska jag lita på att dom är på riktigt och inte bara känslor som kommer för att han är kär i mig. Hur fan ska man veta att man är kär? Det fucking går inte. Därför vet jag inte hur jag ska ge mitt svar till honom. När jag kom ner undrade han vad jag känner för honom. Jag svarade att jag gillar honom jättemycket. Det är ju ingen lögn. Men jag kan inte säga att jag är kär i honom, jag kan liksom inte ge falska förhoppningar. Ni anar inte svårigheten i detta. Jag gillar honom och jag kommer nog bli kär i honom. Men inte än. Eller? Då, en fråga till er rutinerade människor: ska jag bara "tuta och köra" och se hur det artar sig eller ska jag avakta och se om känslorna är riktiga. Latch från början eller seriöst från början? Jag vill inte såra honom, jag gillar honom alldeles för mycket. Och jag tror fan att han fortfarande väntar på ett svar. Eller nånting som visar mina känslor. Men det är väl inte så jävla lätt att släppa lös mina känslor innan jag ens vet vad dom innebär. Surry McFlurry: jag gillar honom, okej? Men kärlek? Vad fan är kärlek? Ibland önskar jag att känslor inte fanns. Ibland önskar jag att killar inte fanns. Fy fasiken vad enkelt livet skulle vara. And booooring.

Tack för att jag fick realesa mina känslor så här på tisdagskvällen. Well, jag är ju fortfarande hos honom. Dock med Jakob och Patrik också. Jag måste ringa Mimmi och höra vad hon kan tipsa mig om. Så, Mimmson: jag vet att du läser detta! Ring mig så snart som möjligt. Thank you, baby.

Rebecka,      so fucking confused

Sötaste brevet

Nu när Lukas gick ner till köket för att börja plocka fram grejer och jag satt här uppe och innan han gick ner så skrev han en lapp och sedan la han den på tangentbordet och sa: öppna och läs när jag är nere. Haha. Vill ni veta vad det stod? Ok: Du, ja, precis du där. Reebok. Jag måste göra ett erkännande. Jag vet inte om jag borde säga det nu eller senare. Eller aldrig? Men hur som, jag är ju en kille, och du är en tjej. Fattar du? Värsta erkännandet va? Skämt åsido. Jag vet inte om jag vågar säga detta men, okej låt det gå snabbt. Jag och du? Du och jag? Äh, för fan: Jag är kär i dig.....

VILKEN JÄVLA KILLE VA? LUKAS, DUUUUU <3

Lukas den tredje

Min start på veckan har varit bäst. I går hade vi en lektion, i matte. Jag och L jobbade stenhårt i tio minuter sen flummade vi ur totalt. Förlåt, Ulf, men så blir det ibland. Ja, vi lyssnade på gamla godingar på min iPod, klottrade ner massa papper, skrev flumdikter till varandra och höll varandra i handen samtidigt. Det behöver du inte veta ju för då blir det bara massa snack och jag orkar inte med det nu. Jaja, efter skolan gick jag, Mimmi och Lukas ner på stan för att träffa Jakob och Patrik. Vi käkade lite lunch samt shoppade juleklapper. Jag fick köpt till mor och far, samt en liten grej till min alltid lika trogna och äldsta vän Amelya, men vad tänker jag icke säga här efter som hon läser detta? Kanske? He. Ps. Nått som passar henne blonda kaluffs väldigt bra. Något som passar en svenne som hon i alla fall. Ha ha ha ha. Ds.

Idag hade jag två lektioner, miljökunskap och datografi (konstigaste ämnet som blev extrainsatt idag. Aldrig haft det förr och kommer aldrig ha det igen troligtvis. Jag och många med mig fattade nada av grejen liksom). Efter spec-ämnet begav jag mig hem till L för att avnjuta lite sällskap. Och nu är jag fortfarande här. Vi väntar på Jakob och Patrik som kommer. Mimmi är en sjukling tyver. Vi ska väl checka film och sådant. I guess so.

Imorgon är det onsdag vilket betyder jullekar för hela slanten. Börjar elva, slutar ett och sedan är det juleftermiddag hemma hos Stina i klassen. Hela vår klass ska joina. Mimmi, bli frisk? Annars måste jag dras med jobbiga Lukas hela eftermiddagen. (Skojade, venen).

Nu kommer J och P snart, jag och pussyn ska väl laga lite mat kanske? Magen kurrar en aning.

L, J G D. Lista ut vad det betyder, va? Heeeh.

Rebecka

Telefonsamtal

Nej, jag hann inte gå och äta. Skitkorven L ringde just i min middagsstund. Därför pratar jag med honom nu, samtidigt och som jag skriver, lyssnar Tranquilize och chattar på msn samtidigt. Jag är kvinna, för jag kan göra en massa saker samtidigt! Haha, vilken stjärna I am, right?

Nej, nu måste jag gå och äta. Får väl prata med Lukas samtidigt som jag äter. Jag lyckas säkert med det.

Rebecka


En onsdag

Jag älskar onsdagar. Just denna onsdag var utmärkto, dessutom. Humören var på topp och skämten haglade in i klassen. Mycket roande. Like it. Efter skolan drog jag och Lukas ner på stan ett tag, shoppade lite julklappar och så. Bestämde att det blir julklappsbyte mellan oss. Något tips på vad man kan ge en kille som man gillar? Jakob och Patrik köpte jag till idag, jag känner ju dom verkligen utan och innan så jag vet vad dom vill ha och vad dom redan har, men nu när denna lilla pojken dykt upp i mitt liv och jag inte vet allt om honom har jag no idea vad han kan tänkas vilja ha. Någon som kan tipsa? Han gillar fotboll, The Killers och svarta jeans. Haha, där har vi det! Biljetter till Chelseas hemmamatcher, biljetter till The Killers-konsert och ett par svarta jeans. Helt perfekt va? Nja, lite dyrt kanske. Men hey, lite idéer fick jag allt av det där. Japp, nu ska jag gå och klura hur man kan göra det billigare. Och frstn; Lukas läser inte min blogg så han vet inte vad han kan tänkas få. Han läser icke. Eller? Nej, han kan inte. Jag har inte meddelat honom eftersom det står hemlisar här. Om honom. Heh.

Well, middag it is! Sedan ska jag ringa Lukas och prata av mig med honom. <3

Rebecka

Lukas igen dårå

Ja, ännu ett inlägg om min nya vännis Lukas. Som är den där nya snygga killen i min klass. Och hey, vem försöker jag lura? Klart jag är intresserad! Kär är ett överskattat ord, inte fasiken är jag kär i en kille jag känt i två dagar - men visst, jag är jävligt intresserad. Han är en drömkille liksom. Har det där extra som man letar efter. Jag vore ju bara dum om jag inte gillade honom. Snygg, charmig, rolig, snäll och ja, kitet är hans!

Och dårå, såklarre tar man en snyggings msn (annars är man urblåst) och denna kväll har varit fullproppad med roliga konversationer med honom. Vi har diskuterat allt mellan himmel och jord. Följande har vi kommit fram till: vi har exakt samma musiksmak, vi gillar samma färger (ha ha), vi gillar och ogillar samma ämnen, vi gillar samma filmer, vi äter samma sorts mat. ja, vi har till och med samma sorts tandborste (ha ha ja, vi har diskuterat den saken!) Jag tror att vi är meant to be? Heeeh. Lukas är min nya kompis. Och kanske mer? Vi får se hur det blir i framtiden med hans: du är lätt hetast på skolan på msn betyder väl nått? Eller hans sms som jag fick ganska nyss: Hörru snyggast, du och jag på matten imorgon? Bra, då säger vi så! I'm gonna rock your world! Puss puss snyggis. / Yours only yours Lukas. Japp, bara din baby! Puss! Haha, det sms'et gjorde mig glad. En riktit klad hest. Heeh. Men förstå att vi bara känt varandra i två dagar och har redan blivit mycket tajta. NÅGOT är på G, jag lovar.

Rebecka

Dagens önskning



Något jag lätt skulle ta på mig. Varför inte idag? Eller imorgon?



Rebecka

RSS 2.0