Eftermiddag

Har rakat mig överallt, ätit lunch med mams bestående av färdigköpt tonfisksallad, målat naglarna och städat rummet. Just nu sitter jag och tankar över musik till min mobil. Lite ny och fräsch musik är alltid bra att ha på långa resor! Ska slå en pling till Lukas nu och hoppas att han kommer hit så vi kan njuta lite mys och film.
Vad gör ni?

Glöm inte: om en timme är det dags för The Hills 17.00 MTV Missa inte det!

Rebecka


Nästa man till rakning

Detta var planerna för dagen och eftersom packningen i stort sett är klar så hoppar jag till nästa punkt på listan.
Raka benen/bikinilinjen/armhålor stod det, so okay! Borde iofs gjort det i duschen i morse, men det tänkte jag inte på då. Får göra't nu istället. Sen blir det lunch för jag börjar bli hungrig. Sen fixa naglar, städa rum och fixa med musik. Om jag hinner bli klar innan Parlamentet (troligtvis) så ska jag slappa tsms med Lukas för det är jag värd då.

Nej, nu ska jag bara ringa Mimmi och höra hur det går med packningen för henne och sen rakelirakning.

Rebecka


Färdigpackad, typ

Nu har jag fått det mesta nerpackat, men det tog sitt lilla tag som ni förstår. Började vid tolv och nu, två timmar senare är jag bara nästan klar. Kläder och skor är klart, handbagaget tar jag inatt/imorgon, necessären och sminkväskan är halvklara, tar det sista imorgon. Känns ändå som om jag har bra koll på allting i alla fall. Fast hujedamej så mycket det blev. Är så sämst på att packa. Om jag velar mellan tre klänningar så slänger jag ner alla tre istället. Okej, det är kanske inte så farligt men när det blir så med allt så blir det helt plötsligt 21 toppar i stället för 7. Jobbigt läge. Skor har jag alltid svårt att välja mellan, för man vet ju aldrig om man t ex får skavsår eller bryter foten och så har man bara med sig pumps, då är livet surt. Men om man istället bara packar ner ballerina och flipflops och helt splötsligt blir bjuden på galamiddag eller världens fest så blir det jobbigt. Så min strategi är alltså att packa ner några platta och nåra höga, det är det bästa. Nu blir vi borta i 7 dagar och jag har 10 skor. Hur ska det gå ihop? Suck. Jaja, är alla fall nöjd med packningen, 2 timmar är inte så länge egentligen. eller hur? Heeeh. Tycker ni om att packa?

Rebecka


Dags att packa!

Nej nu måste jag ta mig i kragen och sätta igång med packningen! Återkommer senare.





Rebecka

Hello sunshine

Jag måste sätta igång med packningen snart, men tänkte bara visa er lite bilder från paradiset så ni kan bli lite avis att ni måste sitta här i kalla snöiga Sverige medan jag glassar på en playa. Ha ha!

  
  
                        Here I come, paradise!

Rebecka

Dagens planer

Detta står på min ska-göra-lista för idag:
Packa
Raka benen/bikinilinje/armhålor
Måla naglarna
Städa rummet
Ladda över musik till mobilen
Tömma kameran på alla bilder
Skriva upp en massa adresser
Titta på Parlamentet
Sova tidigt

Planet går 07.55 imorgonbitti så vi lär åka till Arlanda vid 6. Damn, det blir jobbigt altså, Men fasiken vad kul det ska bli. Längtar tokmkt!

Rebecka


Godmorgon

Hej på er alla! Gick upp för två timmar sen faktiskt, har käkat och duschat och sådär redan. För idag kommer dagen vara fett fullspäckad. PACKA är det stora projektet och fan de kommer ta tid. Packa till what? undrar ni kanske. Jo, vi åker ju till Teneriffa imorgon! Så underbart ska det bli!

Vad ska ni göra idag?

Rebecka

Spaning

Finns en hel del sött på Ellos.se till bra priser dessutom!

ZoomaZooma
ZoomaZooma

Ett par söta tunikor/klänningar i söta vårfärger! Jättesött.

Rebecka

The Hills

Jag har, som så många andra, blivit fast för den underbara serien The Hills. Det jag mest fallit för är deras stil! För det mesta ser dom så jävla avslappnade ut samtidigt som dom lyckas se riktigt stylish ut. Hur lyckas dom?? Jag föredrar Lauren mest för hon är både sötast och snällaste. Whitney är också himla söt och så naturlig. Audrina och Heidi är de två andra tjejerna och Audrina gillar jag , men inte alls Heidi. Hon är så himla kaxig och ego (beror nog på hennes pojkvän Spencer). Synd att han förändrade henne, hon är väldigt söt annars. Ja, titta själva och skapa en egen uppfattning! Brukar ni titta och vad tycker ni?



Rebecka

Påskhelgen är över

Eftersom jag inte skrivit på länge så har jag mkt att skriva. Påsk har det ju precis varit, trevligt. Jag och mamma var hos Lukas familj och hade en superdupertrevlig helg! Skitmys var det verkligen. Hade ni en trevlig påsk?




Rebecka

Sämst

Jag är nog lite av en sämsting (ordet finns!) på blogg right now. Arrangerade bloggpauser är askassa för då vill man verkligen tillbaks till datorn, men när pauserna kommer automatiskt för att man kanske är trött eller mår dåligt då funkar dom. Nu har denna lilla paus varat tisdag - söndag och jag mår bättre nu! Pauser får en att samla inspiration och krafter. Så om ni känner er ledsna och nere - dra en paus! Men skylta inte ut med det i bloggen , för då läser ni det och känner er så sugna. Men en paus är bra, för man bli gladare och har mer kul att skriva. Låter cp, men för mig är det så iaf! Konstigt jao.

Well, mer kommer snart.

Rebecka

Kvällsmys och morgondag

Blev inga mer klipp, trodde det skulle bli en hel serie inlägg med massa kul klipp, men det tog stopp där.

Nu ska jag koka lite te och slå mig ner för att kika på just .. Scrubs! Så jävla bra, verkligen my favourite. Fast jag har sett alla avsnitt typ 5 ggr men det skadar aldrig att se dom för många ggr eller hur? Älska JD alltså.

Imorgon ska jag gå i skolan från 10-12 sen ska väl jag Lukas och Mimmi ner på stan och dra en lunch och kanske shoppa lite? Vore rätt nice alltså. På kvällen ska jag gymma eller bara mysa framför Roomservice och Grey's med Lukke. Får se vad jag känner för. För iofs har jag börjat få ont i halsen och näsan rinner konstant. Inte bra att träna när man är sjuk. Jaja, får se imrogon.

Nu te. Snart Scrubs. GODNATT.

Rebecka

Scrubs-klipp

Är slut efter denna dag så jag tänkte bara lägga in ett par sköna YouTube-klipp ikväll. Först ut: Scrubs


Skön dans av JD och Turk här. Kolla speciellt 0.23 på JD's spanks (killen till vänster).



TURK! (Fast först är det Todd ett tag, Turk kommer in vid 0.40) Detta klipp är magiskt, Turk är så fkn cool här!



Härlig JD, härlig låt, härlig dans. Ascoolt klipp.

Rebecka

100 höjdare

Kollar på 100 höjdare - världens skönaste land just nu. Riktigt sköna dom är , Filip och Fredrik. Så jävla råa i sin humor, verkligen that kind som jag uppskattar. Riktigt härliga killar! Nej nu ska jag förflytta mig till soffan igen. Kanske uppdaterar lite senare..

Tittar ni också på Filip och Fredrik just nu?


                  Dösköna pojkar

Rebecka

Härlig start på veckan

Skön måndag idag. Lugn och chillig med sovmorgon, lång lunch och tidig eftermiddag. Asskönt!
Nu på kvällskvisten körde jag och mamma ett spinningpass och lite solning efteråt. Alltid välbehövligt, heeh.

Rebecka

RSS 2.0