Godnatt

Nej nu ska jag gå och lägga mig bredvid L i min säng. det blir trångt men kanonmysigt! imorgon är det skoldag, slapp och guess what: PARTY! wihow. Fick ett sms av Fredde där det stod: Hello handsome! Du din galna partypingla - joina min fest imorgon kväll. Du kan ju ta med dig den där Lukas och resten av gänget. Ska bli kul att ses igen, det var ju ett tag sen! Pusspusspuss..

Åh Fredrik, min gamla flamma. Han var en riktig sötnos - du läser detta , I know it. Så du får nu veta att du var mitt allt under vår tid. fast det är längesen nu, men yes you were. PUSS PÅ DIG SNYGG.

GODNATT EVERYBODY.

Rebecka

Ny design

WAAAAH, crazy design här på bloggen. Helt galna färger (alla fall den oranga).
kommer snart tröttna så passa på att njuta medan den finns :)

Rebecka

I want to shake my booty

Gud vad jag är partysugen alltså. håller på att smälla av så gärna jag vill shaka och dricka och ha en fkn amazing partynight. Imorgon? Någon? Snälla, throw me a party! fk, är så sugen på att verkligen skaka loss totalt. släppa alla hämningar. JAG VILL FRIGÖRA ENDORFIN. jag vill känna det där fkn ruset av att dansa. jag vill känna värmen av alla coola moves man drar på dansgolvet. Jag vill bara skaka loss till musik. Känna hur musiken tar över min kropp och fyller min hjärna. Jag vill sjunga med till Spice girls och dunka till Trance. Samtidigt vill jag slingra mig tätt intill L och gunga i takt till nån smörig kärleksballad. Känna han hand glida över min rygg. sen vill jag skaka loss igen. DAMN GIRL; I WANT TO SHAKE MY BOOTY SO BADLY.

Och nu damer och herrar , förväntar jag mig ett sms med en god nyhet. Har ni nån fest på g? Smsa mig snarast, skriv: Becks, partey hos (namn på partyinnehavaren) imorgon. Dags att skaka rumpan igen! Be there, gorgeous bitch. Pyssochhej.

Rebecka

Dålig update

Nu är jag tillbaka i träsket igen, dålig-bloggning-träsket. Hemsk ledsen! Har inte haft så mycket annat för mig men lusten har saknats. Nu är jag back on track alla fall för ett litet tag.

Idag har jag varit i skolan och sedan varit hemma hos L, vi gick ut på en promenad men annars har jag inte tränat sen måndags. då körde jag ett friskispass samt 5 situps men sen har det inte blitt nån träning. Mamma tycker att jag är bäst, jag själv tycker att jag är sämst. Känner mig så nedstämd när jag inte får träna. Kan inte säga det för mycket: enda anledningen till att jag tränar är att jag mår så fkn bra av det. Det gör mig pigg och glad! jag tränar inte för att gå ner i vikt och inte ens för att hålla mig i form. SÅ; om någon vet nån bra träning som man kan köra utan att man går ner i vikt eller egentligen förbränner nått i huvudtaget - tell me. Jag vill så gärna träna men får inte gå ner i vikt mera. Har alla fall gått upp ett kilo nu vilket faktiskt är skitbra. om jag går upp mera kommer jag få träna på riktigt igen och då blir jag ännu lyckligare! heja snabbmat och snacks! Heeeh.

L min besta sweetnose, je t'aime.

Rebecka

Skorna

Fick ett par ynka kommentarer om sko-inlägget. Kom igen läsare, ni är ju många fler är bara 3 - det ser jag ju på mitt besökarantal! Hur som helst så tyckte alla tre läsarna att dom blå är snyggast så då blir det så. Jag föredrar faktiskt själv dom blåa också så då var det ett lätt val. MEN, jag ska köpa dom också alltså inte lämna tillbaks dom röda - tänkte att det ändå kan bli snyggt och 99:- är typ nada för ett par snygga pumps så nu ska jag och mami beställa hem ett par blåa också. Kärlek.

Rebecka

Måndag

Måndagar brukar vara helt sickt jobbiga, men idag var det lunch alltså. Hade en lektion vid nio, sen håltimme fram tills ett då vi hade en lektion som slutade 14.30. Råchill. på hålet traskade jag, Mimmi och L ner på stan. Fyndade ett par gråa jeans för endast 100:- samt ett linne för 25:- och en grå oversizeticha för typ 50:-, allt på bästa affären ever - Monki! Coolt som ett as. Sen drog vi en lunch nere på stan innan vi gick tillbaks och hade datakunskap. Fick plugga hela lektionen - thank you! Har prov på onsdag, men jag kan de mesta.

Efter skolan åkte mamma och jag och handlade lite mat, köpte även en clutch och ett par örhägnen som var för fina för att motstå. Det inhandlades på H&M, Kicks samt på ICA (maten då så klart). Sen åkte vi till Friskis, men det var bara jag som tränade. Mamma solade i en kvart och sen tittade hon på oss. Hon är på väg att bli sjuk så hon ville inte träna. eftet träningen (ett lugnt pass) duschade jag och så solade vi, mamma 10 min till och jag 16 minuter. BRÄNNA! fan vilken färg jag har, gyllenbrunt och fint. Superbra.

Nu ska jag köra 5 sittups - inget mer! Sen äta en banan och dricka ett glas vatten. Sen borsta tänderna, håret och smörja in kroppen med Bodybutter (kärlek)..

Rebecka

Godnatt

Yes, vi hade apelsiner så nu ska jag gå och fixa en jucie. Vet ni vad? Jag pallar inte situpsen idag, jag orkar helt enkelt inte! Det måste vara första gången på vääääldigt länge som jag självmant skiter i träningen. Annars är det ju andra som alltid försöker hindra mig! Nej, jag kanske ska bli hälsosammare, vilket för min del betyder mindre träning och mer mat - hahah.

GODNATT ALLIHOPA <3

Rebecka

Mysig kväll

Ja, som ni förstår är jag hemma från Mimmi nu. Vi har haft en alldeles underbar spa-kväll. bubbelbad, peeling, insmörjning med både bodybutter och bus, noppa ögonbryn, rakat ben inpackat håret och druckit finfin champagne. Livet var på topp där i Mimmis jaccuzzi. Kunde inte bli bättre!

Nu är jag då hemma, ska snart dra 10 situps! (Notera antalet - sjukt lite för mig som brukar köra 100). Mamma har tillåtit mig att träna en gång i veckan på friskis samt göra 10 situps varje kväll bara jag äter mycket, helt onyttigt. Det är så konstigt att det kan vara så olika mellan olika personer. Vissa MÅSTE träna jämt och FÅR inte äta nått medan vi andra inte FÅR träna och MÅSTE äta massa. Ja, det är konstigt.

Ååh, jag är så sugen på färskpressad apelsinjuice - undra om vi har några apelsiner!

Rebecka

Smycken

Jag är återigen kär. I smycken denna gång. Har läst om Bambooörhängena i många bloggar och även sidan Cocoo så nu tänkte jag att jag skulle klicka mig in där och damn vad mycket jag såg som jag älskade. Detta vill jag ha och tänker nog också beställa (snälla priser!)



Hjärtformade Bambooörhängen, 125:-
Vitt peacearmband, 85:-
Guldigt nyckelpigehalsband med klocka, 195:-
Stelt rött och guldarmband, 165:-

Sen finns det en jävla massa annat snyggt också så jag tipsar er: gå in där! Det finns verkligen nått för alla.

Rebecka

Skoångest

Ni vet skorna. Dom där skorna som är jättepoppis att ha, från Ellos. En massa bloggerskor har köpt dom, så även jag. Jag köpte röda, fråga mig inte varför eftersom jag faktiskt har ett par röda pumps från Vagabond som jag hade på festen i fredags. Egentligen ser man nog inte likhet mellan dom skorna förrutom färgen då, men det känns ändå som om jag inte vill ha två röda pjuck när det fanns andra coola färger på modellen från Ellos. Så, hur ska jag göra? Lämna tillbaks dom röda och ta en annan färg - eller köpa ett till par? Dom kostar endast 99:- så det svider ju inte farligt mycket i plånkan. Eller? HELP ME OUT, FOLKS..


Dom jag har.


Dom jag skulle kunna tänka mig att köpa ist.

Finns även svarta, men black pumps har jag så det räcker och blir över.

Vilka tycker ni är snyggast?

Rebecka

Veckoplanering v 5

En veckoplanering sitter på sin plats med tanke på att det är söndag idag.

Måndag: skola, friskispass (om mamma tillåter mig)
Tisdag: skola, plugga datateknik
Onsdag: ledig! sova och slappa med L
Torsdag: skola, friskis (om jag får, annars umgås med L)
Fredag: skola, party??
Lördag: slapp dag, tjejmiddag hos Roxanna på kvällen
Söndag: oklara planer, spa-kväll med Mimmi

Ändringar kan komma att ske, ni vet?

Rebecka


Hemma från mormor

Ja, gick upp tidigt imorse för att åka till Mormor. Har varit jättemysigt där! vi har fikat, pratat, ätit lunch, varit ute på promenad och gått en sväng på stan. Hur fint väder som helst, åh jag älskar våren! 
Nu är jag alla fall hemma igen, med två halsband och en tunika rikare. Och mormor fick träffa L för första gången, hon gillade honom jättemycket - men vem gör inte liksom?

Eftersom det icke blev någon spa-kväll med bästavännen förra söndagen så får vi dra en sån ikväll! Om några timmar ska vi get togehter och ladda upp inför en kommande vecka. Ska bli askalas, Mimmsan är min bästis! LOVE.

Nepp, ska städa iordning på mitt rum och dra iväg litesms till min älskling L.

Rebecka

Godnatt

Nu ska jag krypa ner brevid L i min sköna säng. Är trött trots att dagen var lugn. Imorgon ska jag till mormor med mamma och L. Vi ska fika och ha det trevligt sådär. Skriver förhoppingsvis när jag kommer hem - måste ju få in en veckoplanering also! GODNATT MINA BESÖKARE

Rebecka

Outfit från festen

Någon liten lady vid namn Daniella frågade om jag kunde lägga ut bilder på partyts outfit, men tyvärr så lägger jag inte ut bilder på mig själv efter det som hände en kompis till mig. Men jag kan skriva vad jag hade på mig alla fall.

♥ svart tubtoppsklänning från Topshop
♥ nylonstrumpbyxor från Lindex
♥ röda pumps från Vagabond
♥ svart clutch (som jag dock la ifrån mig ganska snabbt) från Saddler
♥ silverhalsband från H&M

Det kanske är svårt att tänka sig hur jag såg ut - men jag tyckte det var snyggt alla fall!

Rebecka

Bakiskuren à la Rebecka

Ja här kommer den berömda kuren: hur du "botar" en bakfylla.

♥ drick mycket vatten, flera liter
♥ återfukta både ansikte och kropp, det ger en fräsch känsla
♥ ta en lång dusch eller ett avslappnande bad
♥ gå en uppfriskade promenad eller joggingtur
♥ vila och titta på film
♥ ät frukt
♥ ta värktabletter om det behövs

För mig funkar det. jag mår bättre om jag gör dessa grejer. Idag var jag dock lite snål med att bada samt dricka. Men återfukta har jag gjort flera gånger, promenad har jag tagit och frukt har ätits. Samt att jag vilat och chillat.

Rebecka a k a doktorn

RSS 2.0